Kız anneleri bakarmısınız

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Selam bayanlar ben şuan 9+4 haftalık hamileyim bi kızım bi oğlum var ücüncüde yolda kızım olsun istiyorum tekrar ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun yatıyom kalkıyom hep dua ediyorum bi kızım daha olsun diye öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin herkese rabbim ama bendeki bu kız çocuk merakı çocukluğumdan beri devam ediyo şuan belirtilerim kilom aynı mide bulantım yok iştahsızım ve ekşi tuzlu ağırlıklı besleniyom tatlı yiyince midem bulanıyo ama rüyamda iştahlı bi şekilde revani yiyodum sizce cinsiyeti ne olucak çok merak ediyorum ya duramıyom yerimde :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Revani yediyseniz kız garanti,tatlıyı hep Hakkı"lar sever diye bişey yok,ben de severim mesela:)

Bende kızıma hamileliğimde hep muz ve çilek yemiştim garip bi şekilde canım çekiyodu tatlı türevi tüketiyodum :-)
İlk 3 ay erik çekti hiç sevmem normalde öyle ekşi erik ama tuza banıp banıp yiyodum valla sonrası hep tatlı şeyler canım çekti son 1 buçuk ayda buz yiyodum kütür kütür hemde :D şimdi hiç birinden eser yok :KK48:

Selam bayanlar ben şuan 9+4 haftalık hamileyim bi kızım bi oğlum var ücüncüde yolda kızım olsun istiyorum tekrar ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun yatıyom kalkıyom hep dua ediyorum bi kızım daha olsun diye öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin herkese rabbim ama bendeki bu kız çocuk merakı çocukluğumdan beri devam ediyo şuan belirtilerim kilom aynı mide bulantım yok iştahsızım ve ekşi tuzlu ağırlıklı besleniyom tatlı yiyince midem bulanıyo ama rüyamda iştahlı bi şekilde revani yiyodum sizce cinsiyeti ne olucak çok merak ediyorum ya duramıyom yerimde :anneadayı::KK200::emir_bebek:
Benimde iki kızım var canım, hiç midem bulanmadı ve tatlıyı çok yedim😉 hayırlısı olsun hakkında inşallah

Çocuklarınız kac yaşında?
Bnde çok istiyorum 2 kiz 1 oğlan Rabb'im nasip ederse, şuan 1 kiizm var 19 aylik
2.ciyi istiyorum ama korkuyorum
Kızın bir bacısı olmali ♡
Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşaAllah ♡

Bende kizimda tatliyi ilk haftalar sevmedim. Sonradan haftanin3 gunu tatli yapip yiyordum. Bunda da benzer belirtiler ama erkek hissediyorum. Oglumda cok kotuydum. Dogru duzgun birsey yemiyordum. Kizima baci olursa bende cok sevinirim. Saglikli olsunda hayirlisiyla kucagimiza alalim.

Ekşi yemediniz mi arkadasımda tursu yedim diyo iki kızı var bnde tam tersi oğlumda ekşi yiyodum simdide ekşi tatlı yiyom ama genelde boyle ekşi seyler canım cekiyo
Ayyyy bilemedim ki şimdi, normalde de ekşi hiç sevmem. Sadece ilk kızımda çalışırken arkadaşta çağla görmüştüm o an canım çektide yemiştim ama durup dururken hiç ekşi aşermedim🤔 belli olmaz ama, inşallah gönlünden geçen olur 😉

Back
X