Hacet namazi oldugu icin evetNamazın içinde Türkçe dua mı ediyoruz kafam karıştı
Anladım, teşekkür ederim.Hacet namazi oldugu icin evet
Evet hacet namazi bu farz degil zaten secde halindeyken dualar kabul olurNamazın içinde Türkçe dua mı ediyoruz kafam karıştı
Secde halindeyken icinden ağlamak geliyosa ağla farz namazi degil ki kabul olmasın hacet namazi bu dilek diliyosun bence hic sakıncası yok :)diledigin sekikde iste rabbinden vereceği hicbirsey ona ağır gelmezAllah razi olsun paylasanda.fakat namaz bitmeden yani selamlamadan goz yasi dokmek namazi bozar.bitirdikten sonra duada gercekten icten gelerek dokulen goz yasi olabilir.
Sadece ettehiyattu okunacak :)Sadece ettehiyyatuyu mu yoksa salla barik ve rabbena dualarini da mi okuyacagiz
Secdede dua etmenin önemini biliyorum da ben namaz dışında ediliyor diye biliyordum, namazda Allah kelamı dışında kelam edilmez diye biliyordum. Nafile-farz ayrımını öğrenmiş oldum teşekkür ederim.Evet hacet namazi bu farz degil zaten secde halindeyken dualar kabul olur
valla ben de senin gibi biliyordum ama ahmed hulusi açıklıyor bu namazı ki ben onu çok sever ve takip ederim twitlerini aynen nasıl anlatmışsa öyle yazdımSecdede dua etmenin önemini biliyorum da ben namaz dışında ediliyor diye biliyordum, namazda Allah kelamı dışında kelam edilmez diye biliyordum. Nafile-farz ayrımını öğrenmiş oldum teşekkür ederim.
Secdede dua etmenin önemini biliyorum da ben namaz dışında ediliyor diye biliyordum, namazda Allah kelamı dışında kelam edilmez diye biliyordum. Nafile-farz ayrımını öğrenmiş oldum teşekkür ederim.
Konu açılalı çok olmuş ama,dediği doğru. Secdedeyken,nafile namazlarda istediğimiz kadar dua dua edebiliriz. Ancak farz namazlarda diğer farzları geciktirme söz konusu olacağı için vacibi terk etmekten dolayı sorumlu olursunuz ve Sehiv Secdesi gerekir. Kaza yani. Bilmeyen arkadaşlar olabilir. Yani sadece farz namazlar için geçerli. Hacet namazları nafile namazdır. Türkçe dua edilebilinir:)))valla ben de senin gibi biliyordum ama ahmed hulusi açıklıyor bu namazı ki ben onu çok sever ve takip ederim twitlerini aynen nasıl anlatmışsa öyle yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?