Kıymet Bilmek İçin İlla Kaybetmek mi Gerekir?

vicdan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2006
1.098
26
Kıymet bilmek için illa ki elimizdekileri kaybetmemiz mi gerek.. :uhm:..

ne yazikki öyle canim.nedemisler ölen inek sütlü olurmus.biz insanlar neyin kiymetini biliyoruzki.mayamizda nankörlük var.kiymet bilseydik eger allahin bizlere verdigi saglin kiymetini bilirdik bizlere verdigi nimetin kiymetini bilirdik.bizlere verdigi doganin temiz havanin kiymetini bilirdik.ne yazikki insanoglu hicbirinin kiymetini bilmiyo

canım ne demişler kör ölür badem gözlü olur ne yazıkki

malesefki biz insanlar bişeyi ancak kaybederek değerini anlıyoruz....
geçen gün eşim beni çook üzdü sonrada diyoki -senin tırnağına zarar gelse içim acıyo- diyo..
bu nasıl iş anlamıyorum bağırıp çağırırken bana zarar gelmiyo sanki....

insanoğlu nankördür biraz..elinin altındakinin değerini anlamak için illa onu kaybettiğini anlaması
biraz canının acıması gerekir.Ondan olsa gerek sevdiklerimizin kıymetlerinide aynı yatakta yatıyor olmanıza karşın bile kaybettiğiniz andaki kadar değerini anlayamazsınız.
Oyüzden kaybetmeden ve o acıyla vicdan hesabı çekmeden önce sevdiklerinize her gün ne kdr değerli olduğunu hatırlatmak gerekir.
Bu küçük bir gülümseme bile olabilir.Yeter ki sevginizi yansıtın:)

Kesinlikle doğru, kaybedilince anlaşılıyo kaybedilenin değeri...

maalesef öyle. konu ne olursa olsun; sağlık, iş ,aşk, arkadaş ...

Biz de erkek arkadaşımla bunu yaşayınca yani ayrılınca anladık aslında ne kadar büyük bir şeye sahip olduğumuzu, aslında bir iyi geceler mesajının bile ne kadar önemli olduğunu, ya da sevdiğin-seveninle el ele tutuşup sahilde yürümenin birçok insanın belki de hayatı boyunca tadamadığı bir mutluluk olduğunu:asigim:. verdiğimiz ara bize olumlu etki yaptı ve daha da sıkı sarıldık birbirimize:teselli:Şeniz. kaybetme korkusunu 3 yılda ilk defa yaşadık çünkü.

bu yüzden durup bir nefes almak lazım kriz anlarında. iş konusunda da,sağlık konusunda da. işsiz olan ya da çok daha zor şartlarda çalışanları düşünürüm ben işimde sorun yaşayınca, sağlık konusunda zaten 12 yaşından beri sorunlarla uğraşıyorum ama yine de beterin beteri var, en azından şunu şunu yapabiliyorum diyorum kendi kendime ve daha çok hastalığımın olmaması için elimden geleni yapıyorum. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…