Bebek Beslenmesi Kıymayı nasıl yediriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zehrakca

DERENİM BAL KIZIM
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
8 aylık bir kızım var.kırmızı et,yani kıyma yedirmek istiyorum,beslenmenin çok önemli bir parçası ama,kızım yemiyor,sanırım tadı midesini bulandırıyor,kokusunu bile alsa yemiyor.sizler nasıl yediriyorsunuz,lezzeetli tarifleriniz varsa paylaşın lütfen.özellikle kıymanın tadını nasıl bastırıyorsunuz.

Son düzenleme:
ben kasaptan alırken 3 kez çektirip küçük küçük poşetleyip buzluğa atıyorum.her çorbasına 1 ceviz büyüklüğünde katıyorum.sebze çorbasının içinde kokusu belli olmaz diğer sebzelerin tadı karışıyor ya.gerçi benim kızım maşallah yiyor kokusu da olmuyor öyle.örneğin çorbasına katacaksan içine az kekik ve nane katarsan kokusunu alır.ben özellikle balık çorbası yaparken katıyorum bunları balığın kokusunu alsın diye.umarım yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…