- Konu Sahibi elma xsxekeri
arkadaşlar aklıma takıldı gece yarısı kalktım size sorayım dedim yarın oğluma kıyma ile bişeyler yapmak istiyorum daha önce hiç vermedim siz ilk nasıl verdiniz banada yazarmısınız cokacimcoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf bu kıyma ve et konusunda ben de çok eksiğim
2-3 kere ancak vermişimdir
bizim yemeklee et ve kıyma koyma alışkanlığımız yok
bebişe yaparken de elim gitmiyor bir türlü
nasıl vereceğimi de tam bilemiyorum ondan koymuyorum
dün havuçlu karnıbahar yaptım, ona koydum, önce kavurdum biraz
ama tam yumuşacık olmuyor, yiyemez gibi geliyor
bugün bakıcısı verecek, bakalım yiyebilecek mi?
Önce ben çok az su ile haşlıyorum. Sonra çorbalarına ve yemeklerine ekliyorum. Fakat yağsız olacak kıyma ve 4 kez çekilmiş, verilecek ölçüsüde 100cc çorbaya 30 gr demişti dokturmuz.
Et bebek için çok gerekli bir besin bence ihmal etme.Kavurursan sert olabilir suda haşla ve cam rendede ez ben öyle başlamıştım.Ben etide buharda pişiriyorum hiç sıkıntım olmadı.offf bu kıyma ve et konusunda ben de çok eksiğim
2-3 kere ancak vermişimdir
bizim yemeklee et ve kıyma koyma alışkanlığımız yok
bebişe yaparken de elim gitmiyor bir türlü
nasıl vereceğimi de tam bilemiyorum ondan koymuyorum
dün havuçlu karnıbahar yaptım, ona koydum, önce kavurdum biraz
ama tam yumuşacık olmuyor, yiyemez gibi geliyor
bugün bakıcısı verecek, bakalım yiyebilecek mi?
Kuzu eti bebekler için daha uygun annenin tavsiyesini dinleye bilirsin.Biz neredeyse et dışında bir şey yemiyorduk Taylan dan sonra sebze girmeye başladı evimize.Bence sen eti sevmediğin için tadı ve kokusu kötü geliyor dana olduğu için değil zaten koyun eti kokar danada pek koku olmaz.peki kıymada hangi eti kullanıyosunuz annem kuzu kıyma al diyo ama ben bugün dana kıyma denedim aslında eşim ve ben eti pek sevmiyoruz bu yüzden et nasıl pişer onu bile bilmem ben bugün kıymayı zeytin yağında azcık kavurdum sonra içine su ilave edip patates havuç azcık soğan biraz domates ve 2 tane taze fasulye koydum 30dk kadar pişirip blenderdan geçirdim oğlum yedi ama kokusu ve tadı çok kötüydü sanırım kıymadan kaynaklanıyo o yüzden bi sorayım dedim ne kıyması kullanıyosunuz diye belki ben dana kıyma tercih etmekle yanlış yapmışımdır
peki kıymada hangi eti kullanıyosunuz annem kuzu kıyma al diyo ama ben bugün dana kıyma denedim aslında eşim ve ben eti pek sevmiyoruz bu yüzden et nasıl pişer onu bile bilmem ben bugün kıymayı zeytin yağında azcık kavurdum sonra içine su ilave edip patates havuç azcık soğan biraz domates ve 2 tane taze fasulye koydum 30dk kadar pişirip blenderdan geçirdim oğlum yedi ama kokusu ve tadı çok kötüydü sanırım kıymadan kaynaklanıyo o yüzden bi sorayım dedim ne kıyması kullanıyosunuz diye belki ben dana kıyma tercih etmekle yanlış yapmışımdır