- 14 Haziran 2019
- 13.275
- 47.001
Margiii merciAteş ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Margiii merciAteş ediyor.
Hiç bişey yapmadım ki iki küçük zeytin dalı iliştirdim joyzcumOriana Hanım napıyosunuz
Benim yerime de tat cancağzımBen konum attım,tadımcibasi olup yorumumu yapacağım
Teşekkür ederim yapsın tabi cok lezzetli sevecegınoze eminimIlk defa gordum cok lezzetli icimden yemek geldi basarilar . Kayinvalidem hamur isini cok swver ona soyleyeyimde gidince yapsin
Sosyalimm teşekkür ederim kuzucumAyy bu tarifi kim aldı çok merak ediyordum kuzum,sen almışsın efsane olmuş harika ve çok lezzetli gözüküyor ellerine sağlık başarılar dilerim merviskocum
Adaşımm Teşekkür ederimmÇok güzel olmuş adaşım. Ellerine sağlık yine mükemmel bir sunum.
Yarışmada başarılar diliyorum
Zevkle cancağızımBenim yerime de tat cancağzım
Cancagızım sempatiğimm cennamKonum atıyorum
Neden neden ama yasoomEsefle kınadım seni
Paket sevis oonliiiineeeBen konum attım,tadımcibasi olup yorumumu yapacağım
Neden neden ama yasoom
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık
Gel burayas mıncırcam
Bekliyorum pleasePaket sevis oonliiiineee
Aaaa ama perimOrişi diskalifiye ediniz litfeeeen
Hayattan soguttunuz ama beniiiiğğ yarisasim gelmiyor sayenizde hevesim içime seyoluyorAaaa ama perim
Gel burayas mıncırcam
Bayan tortellini hoş geldinHayattan soguttunuz ama beniiiiğğ yarisasim gelmiyor sayenizde hevesim içime seyoluyor
Neyse bidaha böyle nefis yapıp nefis sunma ellerine sağlık orişiiim fenaaa
Sagolasın çiçeğimmHayattan soguttunuz ama beniiiiğğ yarisasim gelmiyor sayenizde hevesim içime seyoluyor
Neyse bidaha böyle nefis yapıp nefis sunma ellerine sağlık orişiiim fenaaa