İsmini yazmayı unutmuşumEllerine,emeğine sağlık canım harika görünüyor
Yarışmada bol şans diliyorum.
Pcye geçince isteğin gibi düzenleyebilirim
Anca 1 dlm o da TB ekmeği
Damak tadıma uygun tariflerden biri.Fakat itiraz etme ben bu yemekle ekmeğimi de yerim.Hem kıyma hem brokoli hem kapya biber,çok severim.Başarılar dilerim canım.
1 dilim benim dişimin kovuğuna yetmez amaİsmini yazmayı unutmuşumonu yazsak yeterli nevroş resimleri güçte olsa duzeltim sanırım
Bende 1 dlm ekmek ile yiyorum, ekmeksiz öğünüm yok
Bitki çayı içiyor musun canım? Yürüyüş yap , üşeniyorsan leslie var1 dilim benim dişimin kovuğuna yetmez amaŞaka bir yana ekmeği azaltmam lazım,kolestrol yine yüksek çıkmış.
Dün hunharca yediğimizden kalmamış olabilirohhh yolla bakıyım bana ordan hade hemen
insan bi cagırırDün hunharca yediğimizden kalmamış olabilir
İsmi ne olsunİsmini yazmayı unutmuşumonu yazsak yeterli nevroş resimleri güçte olsa duzeltim sanırım
Bende 1 dlm ekmek ile yiyorum, ekmeksiz öğünüm yok
Sebzeli kavurma demiştik ya olmasın mıİsmi ne olsun
Beni gidi bencil beniinsan bi cagırır
cok alındımBeni gidi bencil beni
Kız ben şimdiye kadar kimi çağırdım ben, hep bencil İdimcok alındımdedim nana cagırır kesin beni bende kendini zorla davet ettiren misafir gibiymisim he
Teşekkür ederimEllerine sağlık ,başarılar dilerim...
Oldu muSebzeli kavurma demiştik ya olmasın mı
Kıymalı sebze yemeği değil olabilir o zaman
Ellerine sağlık canım, senide uğraştırdım , hakkını helal etOldu mu
Rica ederim canımEllerine sağlık canım, senide uğraştırdım , hakkını helal et
İçmiyorum ,çocukla da yürüyüş problem.Leslie hiç yapmadım ,onu bari deneyeyim.Bitki çayı içiyor musun canım? Yürüyüş yap , üşeniyorsan leslie var
İcmeye başla bence sporda yap kolesterol falan kalmazİçmiyorum ,çocukla da yürüyüş problem.Leslie hiç yapmadım ,onu bari deneyeyim.
Teşekkür ederimresmen bomba vitamin yarışmada başarılar diliyorum ellerinize saplık harika...