Poğaçalar Kıymalı poğaça yapıp buzluga atsam

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.087
4.168
173
Kızlar önümüzdeki pazar misafirm gelcek ona poğaça yapıym diyorm bugün yapıp buzluğa atsam geldıgınde cıkarsam nasıl olur tadı bozulurmu yapan var mı

Kıyma kavurup buzluğa koyarım veya karnıyarık ve içli köfte harcı yapıyorum birşey olmuyor bence poğaçada birşey olmaz..
Teşekkür edermm yorumunuz için deniycem bencede normal poğaça oluyorsa kıymadada bişey olmaz bi tanıdık çocuklarn okulu için bol bol yapıp atıyormuş buzluğa ya insallah tad farkı olmaz :):)

Hiçbir şey olmaz merak etmeyin, ben bizzat kıymalı gözleme yapıp atardım buzluğa eğer dondurucunuz iyiyse karlanma yapmıyorsa lezzeti değişmiyor

Hiçbir şey olmaz merak etmeyin, ben bizzat kıymalı gözleme yapıp atardım buzluğa eğer dondurucunuz iyiyse karlanma yapmıyorsa lezzeti değişmiyor
Tamam teşekkür ederimm peki normal poşetle vs koysam olur mu ki acaba birde mayalı poğaça olduğu için sorun olur mu ki çok sordumm kusura bakmayın:)

Buzdolabı poşeti kokusuz olması açısından daha iyi oluyor bence ama tabi yoksa şuan evde önemli değil herhangi temiz bir poşette olabilir. Yoo mayalı olması da önemli değil bence.
İstediğiniz kadar sorabilirsiniz ne olacak sanki

Yarın bende mayasız otlu peynirli poğaça yapıp buzluğa atıcam :)
Bakalım oluyor muymuş. Ben koku siner diye düşünüyorum o yüzden yapmamıştım. Et kokusu filan balık da var buzlukta. Birşey olur mu ki acaba?

Çok tesekkür ederim hemen yapicam bebekten dolayı yapamıyorum misafir felan geliyor en iyisi böyle yapmak hazırlıklı olmak lazimm :)

Bizim buzlukta her daim poğaça gözleme sigara böreği vs.olur gayette güzel kalıyor ağzı sıkı kapatılırsa koku da sinmez deneyin bence bir kereliğine
(Diğer konudan buraya kaçmak ne güzel oldu demi Jameya )

Bende kokudan korkuyorm ama mayasız poğaçayla mayalı arasında bi fark oluyor muu acaba :)

Çok tesekkür ederim hemen yapicam bebekten dolayı yapamıyorum misafir felan geliyor en iyisi böyle yapmak hazırlıklı olmak lazimm :)
Fazla mantı,içli köfte,normal köfte, sigara böreği ,gözleme vs.yapın atın buzluğa o kadar güzel oluyor ki ani durumlarda hem bebek varmış sizin daha çok işinize yarar.Kolay gelsin şimdiden

Bende kokudan korkuyorm ama mayasız poğaçayla mayalı arasında bi fark oluyor muu acaba :)

Ben de hiç bilmiyorum :) zaten ilk defa deneyeceğim. Daha önce içli köfte,sigara böreği gibi şeyler attım buzluğa,ama poğaça hiç atmamıştım..

Sıkı bağlandığı zaman da bozuluyor yani görsel olarak birbirine yapışmıyor mu?
Evet çok iyi oldu :)) geriliyorum orda

Fazla mantı,içli köfte,normal köfte, sigara böreği ,gözleme vs.yapın atın buzluğa o kadar güzel oluyor ki ani durumlarda hem bebek varmış sizin daha çok işinize yarar.Kolay gelsin şimdiden
Ay evett yaa çok sağolun tam benlik bu buzluk işi çünkü elim çok yavaş pratik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…