Teşekkür edermm yorumunuz için deniycem bencede normal poğaça oluyorsa kıymadada bişey olmaz bi tanıdık çocuklarn okulu için bol bol yapıp atıyormuş buzluğa ya insallah tad farkı olmaz :):)Kıyma kavurup buzluğa koyarım veya karnıyarık ve içli köfte harcı yapıyorum birşey olmuyor bence poğaçada birşey olmaz..
Tamam teşekkür ederimmHiçbir şey olmaz merak etmeyin, ben bizzat kıymalı gözleme yapıp atardım buzluğa eğer dondurucunuz iyiyse karlanma yapmıyorsa lezzeti değişmiyor
Çok tesekkür ederim hemen yapicam bebekten dolayı yapamıyorum misafir felan geliyor en iyisi böyle yapmak hazırlıklı olmak lazimm :)Buzdolabı poşeti kokusuz olması açısından daha iyi oluyor bence ama tabi yoksa şuan evde önemli değil herhangi temiz bir poşette olabikşr. Yoo mayalı olması da önemli değil bence.
İstediğiniz kadar sorabilirsiniz ne olacak sanki
Bizim buzlukta her daim poğaça gözleme sigara böreği vs.olur gayette güzel kalıyor ağzı sıkı kapatılırsa koku da sinmez deneyin bence bir kereliğineYarın bende mayasız otlu peynirli poğaça yapıp buzluğa atıcam :)
Bakalım oluyor muymuş. Ben koku siner diye düşünüyorum o yüzden yapmamıştım. Et kokusu filan balık da var buzlukta. Birşey olur mu ki acaba?
Bende kokudan korkuyormYarın bende mayasız otlu peynirli poğaça yapıp buzluğa atıcam :)
Bakalım oluyor muymuş. Ben koku siner diye düşünüyorum o yüzden yapmamıştım. Et kokusu filan balık da var buzlukta. Birşey olur mu ki acaba?
Fazla mantı,içli köfte,normal köfte, sigara böreği ,gözleme vs.yapın atın buzluğa o kadar güzel oluyor ki ani durumlarda hem bebek varmış sizin daha çok işinize yarar.Kolay gelsin şimdidenÇok tesekkür ederim hemen yapicam bebekten dolayı yapamıyorum misafir felan geliyor en iyisi böyle yapmak hazırlıklı olmak lazimm :)
Bende kokudan korkuyormama mayasız poğaçayla mayalı arasında bi fark oluyor muu acaba :)
Bizim buzlukta her daim poğaça gözleme sigara böreği vs.olur gayette güzel kalıyor ağzı sıkı kapatılırsa koku da sinmez deneyin bence bir kereliğine
(Diğer konudan buraya kaçmak ne güzel oldu demiJameya )
Yatay birbirine yapışmadan diz, gerekirse birden fazla poşete koy bişey olmuyorSıkı bağlandığı zaman da bozuluyor yani görsel olarak birbirine yapışmıyor mu?
Evet çok iyi oldu :)) geriliyorum orda
Yatay birbirine yapışmadan diz, gerekirse birden fazla poşete koy bişey olmuyor
Ay evett yaa çok sağolun tam benlik bu buzluk işi çünkü elim çok yavaş pratik olacakFazla mantı,içli köfte,normal köfte, sigara böreği ,gözleme vs.yapın atın buzluğa o kadar güzel oluyor ki ani durumlarda hem bebek varmış sizin daha çok işinize yarar.Kolay gelsin şimdiden
Benimde öyleAy evett yaa çok sağolun tam benlik bu buzluk işi çünkü elim çok yavaş pratik olacak
Kıymayı kavurduktan sonra birşey olmazTeşekkür edermm yorumunuz için deniycem bencede normal poğaça oluyorsa kıymadada bişey olmaz bi tanıdık çocuklarn okulu için bol bol yapıp atıyormuş buzluğa ya insallah tad farkı olmaz :):)
Tabikide en kısa zamanda deniyip sonucu söyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?