Ooo havalar nasıl
Bermuda civarındasın yaniAleykumselam
Ev kirlenmiştir birkaç gün evi toparlarsınBende özledim
Anlatmaya gerek yok,görüyoruz
Anne yüreği işteGeçen yarışmadan sonra annem kazanamadığıma çok üzüldü.. dedi o kdr emek verdin bir daha katılma kazanamadınanne dedim herkes emek veriyor kısmet.. ben kazanamayacağımı bile bile katılıyorum ki
Kıyamam anne kalbiGeçen yarışmadan sonra annem kazanamadığıma çok üzüldü.. dedi o kdr emek verdin bir daha katılma kazanamadınanne dedim herkes emek veriyor kısmet.. ben kazanamayacağımı bile bile katılıyorum ki
Yok ya onun ozelligi tamam etidir ama icinde cok malzeme yok oyle baharatli bir kofte degil yapilmayacak bisey degil bence ama bilmek lazim yokmu trabzonlu aramizdaÖzelliği Trabzon da doğal ortamla otlanan danaların etinden yapılmış olması:)
Bizim dana eti ile olabilir mi
Şansa sofra kurdum.. tek çeşit olsa zorlamaz da sofra olunca..Kıyamam anne kalbi
Bence yokYok ya onun ozelligi tamam etidir ama icinde cok malzeme yok oyle baharatli bir kofte degil yapilmayacak bisey degil bence ama bilmek lazim yokmu trabzonlu aramizda
Öyle canım sofra zorŞansa sofra kurdum.. tek çeşit olsa zorlamaz da sofra olunca..
Şimdi sakince elindeki patlicani yere birak yapabilirsin sana güveniyorum.
Ayy sorma.. bugün anca valizler ve çamaşıra girdim..bir yandan alışveriş yapmadan hazır buzdolabını da temizledim.. evi de öyle bir topluyorum ama temizlik yarına son valizin bi kısmı kaldı bitiyo inş.Ev kirlenmiştir birkaç gün evi toparlarsın
Patlıcan mı o tarifeİcat cikarmam lazım bu mesajın üstüne ,tarifin bir tarafına sıkıstırıcam o patlıcanı
Ah yavrum patlıcan olmadan da oluyor var yani öyle yemeklerde sana kim dedi patlicansiz olmaz bu iş diyeİcat cikarmam lazım bu mesajın üstüne ,tarifin bir tarafına sıkıstırıcam o patlıcanı
Bence uyarİcat cikarmam lazım bu mesajın üstüne ,tarifin bir tarafına sıkıstırıcam o patlıcanı
Boşver canım zaten yorulmuşsundur.Valiz boşaltmak bile yoruyorAyy sorma.. bugün anca valizler ve çamaşıra girdim..bir yandan alışveriş yapmadan hazır buzdolabını da temizledim.. evi de öyle bir topluyorum ama temizlik yarına son valizin bi kısmı kaldı bitiyo inş.