- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Alhezemir nasıl.yaziliyordu yaa işte ondan olsam.unutmamYetmeeez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alhezemir nasıl.yaziliyordu yaa işte ondan olsam.unutmamYetmeeez
Şimdi sakince elindeki patlicani yere birak yapabilirsin sana güveniyorum.Yok ya sögurme istedim de alınmıştı bende kendimize yaptim
Olmazsın inşallah beybisumAlhezemir nasıl.yaziliyordu yaa işte ondan olsam.unutmam
AlzheimerAlhezemir nasıl.yaziliyordu yaa işte ondan olsam.unutmam
Yok olmadıAkcaabat koftesi alan oldumu :) Nevreste
Hmm enteresan bende tam bilmiyorum nasil yapildigini ama tarif bulamayan alabilir ozaman :)Yok olmadı
Özelliği Trabzon da doğal ortamla otlanan danaların etinden yapılmış olması:)Hmm enteresan bende tam bilmiyorum nasil yapildigini ama tarif bulamayan alabilir ozaman :)
Dana ikna olursa niye olmasın?Özelliği Trabzon da doğal ortamla otlanan danaların etinden yapılmış olması:)
Bizim dana eti ile olabilir mi
Özelliği Trabzon da doğal ortamla otlanan danaların etinden yapılmış olması:)
Bizim dana eti ile olabilir mi
Çoktan kestik nasıl sorsakDana ikna olursa niye olmasın?
Tamam sen yap o zaman çok güzel köfte yapıyor diyollarAllahu ekber dağlarına çıkar çıtayı lütfen bu ne ki
Söylemezsen anlamaz oldu bu işÇoktan kestik nasıl sorsak
Bizim burada doğal ortamda otlanmıştır.Ben mi yapsamKöfteye Malatya danası olduğunu söylemeyiz
Tamam sen yap o zaman çok güzel köfte yapıyor diyollar
Ya da ruhunu cagiralim Ey möö,geldiysen 3 kere çıngırdaÇoktan kestik nasıl sorsak
Bizim burada doğal ortamda otlanmıştır.Ben mi yapsamKöfteye Malatya danası olduğunu söylemeyiz
Jürı ol sen o zamanÇok güzel köfte yerim yanlış iletmişler sana
Jürı ol sen o zaman
Tamam o iş bendeSöylemezsen anlamaz oldu bu iş
AnlaştıkTamam o iş bende
O zaman seni jüri yapalımÇok güzel köfte yerim yanlış iletmişler sana
Güzel fikirYa da ruhunu cagiralim Ey möö,geldiysen 3 kere çıngırda