- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İşte sunumunu görmem lazım:)Senin değil tarifin:)Eki Görüntüle 2681928
bak kk da tüm forumda adı bile geçmemiş,daha ne yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte sunumunu görmem lazım:)Senin değil tarifin:)Eki Görüntüle 2681928
bak kk da tüm forumda adı bile geçmemiş,daha ne yapayım
Hayırlı yolculuklar haftaya görüşürüz:)2. kategoride:)Aa konu yarinmi aciliyor ben gene yoldayim gecen ayda yoldaydim konu acildiginda ama tarif almiycam siknti yok :)
hemenİşte sunumunu görmem lazım:)Senin değil tarifin:)
Aynen ikinci icin alicam dondugumde yetişir yaparim :)Hayırlı yolculuklar haftaya görüşürüz:)2. kategoride:)
BoncuğumPrenses
Oooo herkesler burdaymş gündüz terk edilmiştiBoncuğum
Sana mesaj atıyorlar senden bahsetmişleralt sokakta düğün var,ablan star bebeğim çalıyo
Kurumm lazım aslında
Ben yokum diyeOooo herkesler burdaymş gündüz terk edilmişti
Yapma kız men aparduman komple imza verirKurumm lazım aslında
Naneyi ben çoktan kuruttum..reyhan kuruttum biber kuruttum domates kuruttum..Bizim(kvlerin) bahçe 30 dönüm:)
Tahmin edebiliyorum:)
İşleri hiç bitmiyor:)Oda bahçeye yakın oturmuyorlar git gel iş bitmiyor:)
Evet canım salça yaptım onlar balkonda:)Bugün tarhana hazırladım:)Nane almıştım onlar kurudu onu ovaladım:)Dün boştum karpuz pekmezi yaptım
Az yağlı olmalı değil mi ne yapacaksın kemik torbasınıEminim sen daha güzelsindir minik kaçtı arkaya bakmadan senimi düşünücek
Tabiki benim gibi etine dolgunAz yağlı olmalı değil mi ne yapacaksın kemik torbasını
ablanın perti çıkmış,sussalar da uyusam diyoSana mesaj atıyorlar senden bahsetmişler
Tamam inşaallah:)Aynen ikinci icin alicam dondugumde yetişir yaparim :)
kız sorma burda yok dedim dedim hergün 50 kişi pozitif haberi geliyo