Abla yitir gariiiBahçe büyük mü:)
İyiyim canım çok şükür:)Bende hala kış hazırlığı yapııyorum hergün ne yapsam diye uyanıyorum
Dün karpuz pekmezi yaptımAbla yitir gariiine kaldı ki
Bahcemiiii 5parça tarla 1tanesi 4dölüm hesapla iste sen zeytin incir tarlasıBahçe büyük mü:)
İyiyim canım çok şükür:)Bende hala kış hazırlığı yapııyorum hergün ne yapsam diye uyanıyorum
Ee hep bizmi tırsıcazSenden tırstım
nevoş beni de kurutsana bi zahmet.60 kilo olsam yeterBahçe büyük mü:)
Maşallah maşallah afiyetle yemek nasip olsunDün karpuz pekmezi yaptımBugün tarhana hazırladım:)Biter mi ya daha neler neler var:)
keskeee öyle bir marifeti olsaaa hepimiz tuzla buznevoş beni de kurutsana bi zahmet.60 kilo olsam yeter
o saatte yolda olucam ama sıkıntı yok,antin kuntin duyulmamış bişey buldum yine10 -12 civarı canım
Bizim(kvlerin) bahçe 30 dönüm:)Bahcemiiii 5parça tarla 1tanesi 4dölüm hesapla iste sen zeytin incir tarlası
Halaaamiii kış hazırlığı yapiyosun
ne güzel olur dimi :)keskeee öyle bir marifeti olsaaa hepimiz tuzla buz
Kurutmaları bitirdim ya bir patlıcan kaldınevoş beni de kurutsana bi zahmet.60 kilo olsam yeter
Önce kendimi kuruturdumkeskeee öyle bir marifeti olsaaa hepimiz tuzla buz
Benim yağımı etimi kemiğimi hatta mümkünse iliğimi kurutsunkeskeee öyle bir marifeti olsaaa hepimiz tuzla buz
bu kadar maharetli olmak zorunda mısın be kadın karpuz pekmezi de neDün karpuz pekmezi yaptımBugün tarhana hazırladım:)Biter mi ya daha neler neler var:)
Sen zaten sona kalanı almalısın:)Tatlı olmasın meselao saatte yolda olucam ama sıkıntı yok,antin kuntin duyulmamış bişey buldum yine
Allah yemege nasip olsun inşallah canimBizim(kvlerin) bahçe 30 dönüm:)
Tahmin edebiliyorum:)
İşleri hiç bitmiyor:)Oda bahçeye yakın oturmuyorlar git gel iş bitmiyor:)
Evet canım salça yaptım onlar balkonda:)Bugün tarhana hazırladım:)Nane almıştım onlar kurudu onu ovaladım:)Dün boştum karpuz pekmezi yaptım
Keşkeeeene güzel olur dimi :)
Tadı süper oldu ya:)bu kadar maharetli olmak zorunda mısın be kadın karpuz pekmezi de ne