• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Ablacım:KK60: Aklında olmam ne güzel:)Şu sıralar herkesin gündeminde kışlıklar var:KK45:
Bu yıl kendimi fena kaptırdım:KK45:Sırada ne var bilmiyorum:KK70:
Bayıldım sayfana 24'e kadar geldim 48 sayfa maşallah. Sırada kavun kurutma var tabikim :KK76: :KK76: :KK76:
Sen hep aklımda yuregimdesin de bazen farkına varmam için sinyal almam gerekiyor. :KK74:

Bayıldım sayfana 24'e kadar geldim 48 sayfa maşallah. Sırada kavun kurutma var tabikim :KK76: :KK76: :KK76:
Sen hep aklımda yuregimdesin de bazen farkına varmam için sinyal almam gerekiyor. :KK74:
Bugün salça yaptım:)
Çok sağol ablacım :60:Sende aklımdasın hepiniizn ayrı bir yeri var:60:
Okul başladı nasıl gidiyor:)Bir aksilik yok inşaallah:)

Aaaa bende kışlıklara bakayım yaa nerden bulacağım link atın bana neler yapabilirim bakayım:KK53::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat:

Ablam nerelerdesin

Ben soslayarak yapıyorum bir gün sonra dondurucuya koyup donduktan sonra ince ince kesip pişiriyorum :KK53:
Bayağıdır tavuk yemiyorum:)
Alırsak köy tavuğu alıyoruz oda döner olmaya pek fırsat olmuyor ama dediğin gibi güzel oluyor:)
O zaman tavuk yemekleri yapalım tarifi sen ver:)

İyi akşamlar canım,nasılsın?❤
İyiyim bebeğim. Yarın İstanbul' a gidiyorum çocukları yolcu edeceğim gidiyorlar artık. Şu an Nigde' deler...ucakla İstanbul'a gelecekler . Ben de buradan Sabiha Gökçen' e gidicem...Yol için kahvaltılık börek yapacağım birazdan. Hem heyecan hem hüzün karisigim biraz...

İyiyim bebeğim. Yarın İstanbul' a gidiyorum çocukları yolcu edeceğim gidiyorlar artık. Şu an Nigde' deler...ucakla İstanbul'a gelecekler . Ben de buradan Sabiha Gökçen' e gidicem...Yol için kahvaltılık börek yapacağım birazdan. Hem heyecan hem hüzün karisigim biraz...
Yurt dışındalar mı ablacım:)

Nereye gidiyorlar canım?

Back