- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Oo baya uzakmış haklısın ben de demin eşimle konuştum da burdaki üniversitede varmış aşçılık açıktan okumak yerine üniveriste sınavına girip orayı yazayım ben de madem hem de bizzat derslerde bulunabilirsem bir şeyler öğrenirim yaniBende tercihlere yazmıştım ama önceliğim çocuk gelişimi:)Onu örgün okumak isterdim.Burada vardı okul uzaktı yoksa yazacaktım.Her gün 100 km çekilmez
Sağol canım benimOo baya uzakmış haklısın ben de demin eşimle konuştum da burdaki üniversitede varmış aşçılık açıktan okumak yerine üniveriste sınavına girip orayı yazayım ben de madem hem de bizzat derslerde bulunabilirsem bir şeyler öğrenirim yanisenin bölüm de çok iyi ama ne güzel düşünmüşsün çocuk gelişimi
Bende çocuk gelişimi mezunuyumBende tercihlere yazmıştım ama önceliğim çocuk gelişimi:)Onu örgün okumak isterdim.Burada vardı okul uzaktı yoksa yazacaktım.Her gün 100 km çekilmez
Belli oldu canımBende çocuk gelişimi mezunuyum
Yazdın mı peki ne zmn belli olucak? Birde AÖF ten aşçılık nasıl olur ki? Uygulamalı ders lazım değil mi?
Çocuk gelişimi kazandın maşallahBelli oldu canım
Hiç bilmiyorum ama derslerini beğendim ama örgün olsa daha iyi
Sağol canım inşaallahÇocuk gelişimi kazandın maşallahgüzelce oku kitapların hepsini.. çıkmış sorular için program var onu indir telefonuna.. her konuyu bititince çözersin.. ben hiç kalmadan bitirdim şükür darısı başına
çocuk gelişimi lisans mezunu musun vaktin varsa birkaç soru sorabilir miyimBende çocuk gelişimi mezunuyum
Yazdın mı peki ne zmn belli olucak? Birde AÖF ten aşçılık nasıl olur ki? Uygulamalı ders lazım değil mi?
Ön lisans mezunuyumçocuk gelişimi lisans mezunu musun vaktin varsa birkaç soru sorabilir miyim
İyi akşamlar canımİyi akşamlaaaaaar
Yaa senin şarkı ile ilgili konun varmış çok güzeeelİyi akşamlar canım