- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Yaa ama cok tatli gercektenya insan bi kafa yorar dimi.bu kadın en son neleri beğendi,nelere ihtiyacım var dedi.
son anda ilk aklına geleni alıp getiriyor.bide dünya para veriyo o salak şeylere,daha çok sinir oluyorum.bi kere de evlilik yıldönğmünde boynerden parfüm almış,nası ağır kokuyor aman allahımbe adam senin karın alerjik,her parfümü kullanmıyor
açınca değişremedim de,hep onun ayakkabılarına tuvaletine sıktım
Sonra gelip okuyup kızıyorbaksana serenat yaptı gitti
nişanlıyken bana kadife gül kutularında geliyodu o çikolar hey gidi heeyyyyyBuna şükür onu bulamayanlarda var
Nişanlıyken farklı canım hepimiz geçtik o yollardan
Aynılar ve sabit fikirliler:)Yaa ama cok tatli gercektendisaridan bakilnca komikte yasayinca sinir bozucu
Erkekler hep ayni demekki degistiremiyoruz boyle kabullenicez
Ya sadece o mu yemekler,hediyeler özel restaurantlarnişanlıyken bana kadife gül kutularında geliyodu o çikolar hey gidi heeyyyyy
Şu toplu igne olayini napicaz ya belediye dagitsa olmuyomuhayır kafa yorsa.mesela bugünlerde en büyük ihtiyacım toplu iğne :)
bunu düşünüp gidip 3-5 kutu alsa vallahi daha çok makbule geçer :)
demek kiyaz ablacim ben 24 ten gun aldim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum bebisim yok 2 tup bebek denedim 3. Yu denicem oyle evde bi basina bol bol temizlik yapan biriyim
Insallah ablacim dualarini esirgemeYazdım listeyeYoklama alırım ona göre:)
Allah gönlüne göre versin canım inşaallah birgün olacak
bak daha da ayar olucam nevoş yapmaYa sadece o mu yemekler,hediyeler özel restaurantlar
Tabi ki artık varsınInsallah ablacim dualarini esirgeme
Yoklamalarda ismimi isterim
İşte buna bile mutlu olabileceğimiiz düşünemiyorlar
Gerçi benimki bu sıra domates alıp geliyor çok mutlu oluyorum
Evet ya o benim kader arkadasim birbirimize cok yardimci olduk insallah beraber nasip olur ❤
ne ara bitiyo ben de anlamıyorum :)Şu toplu igne olayini napicaz ya belediye dagitsa olmuyomucok pahali bulunmaz biseymis gibi hic kimsede olmuyo
İnşaallahEvet ya o benim kader arkadasim birbirimize cok yardimci olduk insallah beraber nasip olur ❤
seneye başımızın etini yersiniz ağlıyo bunlar yeaaaaa diyeEvet ya o benim kader arkadasim birbirimize cok yardimci olduk insallah beraber nasip olur ❤
Nenesim noldu sen uyumadin mine ara bitiyo ben de anlamıyorum :)
Gece uyuyamıyoruz sabah erken kalkıyor diye değil miseneye başımızın etini yersiniz ağlıyo bunlar yeaaaaa diye
Aslinda bizim hatamiz cikardigimizi kutusuna koysak hic bunlar olmicakne ara bitiyo ben de anlamıyorum :)
Insallah insallahseneye başımızın etini yersiniz ağlıyo bunlar yeaaaaa diye