- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
geçmiş olsun canımayy ne demezsin
çocuk hasta kaç gündür onunla ilgileniyorum
Uykusuz geceler
neyseki iyileşti çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canımayy ne demezsin
çocuk hasta kaç gündür onunla ilgileniyorum
Uykusuz geceler
neyseki iyileşti çok şükür
Yook yok,delillere şey ediyorlar ya 46 diye ondan dedimmaraşlı mısın kız sen
güzel gözlümteşekkürler bebişim
Yıllınmış şarabım
o zaman benim oylar da düşsün 46 yaYook yok,delillere şey ediyorlar ya 46 diye ondan dedim
oğluşuna pasta yapıyordu en son,bugün doğumgünüymüşNevreste nerde y iki gözümun çiçeği
Şu anda sende de canfeb de de bir tane altı var idare edero zaman benim oylar da düşsün 46 ya
Alla allaoğluşuna pasta yapıyordu en son,bugün doğumgünüymüş
senin yüzdelik de 46Şu anda sende de canfeb de de bir tane altı var idare eder
Ben kesin tescillendim artiksenin yüzdelik de 46
niye şaşırdın kız :)Alla alla
Hayır hepsininkini biliyorumda oglununkini bilmeigimi farkettim bı anniye şaşırdın kız :)
yarın kutlayacaklarmış,temizlik de yapacaktı
Yalancı uykun geldi kesinsaçmalmayın işim gücüm var gidiyorum
Git rahat rahat uyu buralar bana emanetnbak çok havalı gidiyorum sakın 2. bildirim göndermeyin ha
valla bluz kalıbı mı çıkarsam diyorum makina açıkken,içimdeki eloş manyak manyak konuşma gümdüzler çuvala mı girdi diyoYalancı uykun geldi kesin
Bende de bir sürü kumaş var he zayıflayayım da göndereyim sana onları bana birşeyler yap bari☺valla bluz kalıbı mı çıkarsam diyorum makina açıkken,içimdeki eloş manyak manyak konuşma gümdüzler çuvala mı girdi diyo
sen al ölçünü yaz içine ben sana dikilmiş göndereyimBende de bir sürü kumaş var he zayıflayayım da göndereyim sana onları bana birşeyler yap bari☺