- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
İyi akşamlarIyi aksamlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlarIyi aksamlarrr
edepsiz şey bak bak yaşıtlarına göre diyoMaşallah masallah yaşıtlarina göre çok iyisin az kizdirayim .
Maşallah gerçekten ,kaşı bir tarafları
Ya bu sandalyelerin sırt kismıda bi sure fazla oturunca cok acıtıyosandalyelerin demirleri çok rahatsız edici.hele şortla falan oturusam bacaklarım kalkan köfte gibi kafes kafes oluyo
iyi oldu minderler :)
Eki Görüntüle 2680133
Eki Görüntüle 2680135
Gözümün önüne geldi bir an iyi mi?sandalyelerin demirleri çok rahatsız edici.hele şortla falan oturusam bacaklarım kalkan köfte gibi kafes kafes oluyo
Eki Görüntüle 2680133
Eki Görüntüle 2680135
Yeşilli bişey yapaydin siyahın üstüne ,gerçekten aciyltiyir bunlar yasandalyelerin demirleri çok rahatsız edici.hele şortla falan oturusam bacaklarım kalkan köfte gibi kafes kafes oluyo
Eki Görüntüle 2680133
Eki Görüntüle 2680135
Sağol canım iyiyim hafifledi birazGeçmiş olsun canim,simdi nasilsin?
Sağol canimGeçmiş olsun
Sağol canım sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun E Elif_Eylul dün gece ben de migren atağı ile baş etmeye çalışıyordum Allah hepimize şifa versin. Şu anda da yoğun regl sancısı ile boğuşmaktayım yarın ne olur kimbilir
Cok geçmiş olsunayy ne demezsin
çocuk hasta kaç gündür onunla ilgileniyorum
Uykusuz geceler
neyseki iyileşti çok şükür
Oy geçmiş olsun canımayy ne demezsin
çocuk hasta kaç gündür onunla ilgileniyorum
Uykusuz geceler
neyseki iyileşti çok şükür
Sen de sağol canımSağol canım iyiyim hafifledi biraz
Sağol canim
Sağol canım sanada geçmiş olsun
o kadar rahatsız şeyler ki :)Ya bu sandalyelerin sırt kismıda bi sure fazla oturunca cok acıtıyo
Boş muOylarım söğürme kebabı ve hamburgere
boş şans herkese
Cok geçmiş olsun♥
Oy geçmiş olsun canım
Dolu doluBoş mu
Teşekkür ederim kızlar
yeşil olsa dükkan seninYeşilli bişey yapaydin siyahın üstüne ,gerçekten aciyltiyir bunlar ya
maraşlı mısın kız sen