- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
He tamam ozamanBen fasulye değilim 2 hakkım var
O yapıldı :)Görmedin mi:)Hasanpaşa da bekledim :)
İnşaallah canım bakalım:)Bende beğendim abla hele tadı muhteşemdioylara bakalım artık
Bakayım, kafa uykulu, unuttum herhaldeO yapıldı :)Görmedin mi:)
Ben 20 yıldır kullanıyorum canım:)Nevreste canım sen bilirsin,bu tiroid ilaçları her bittiğinde test yapıyorlar mı? Ve ömür boyu kullanılıyor diye biliyorum,öyle miydi?
Kim kız oKışlıklar bana fırsat vermedi:)Bir şey ayarlamıştım biliyorsun ama fırsat yaratamadım:)
Yerime kardeşimin eşi katıldı
Çökertme canım:)Kim kız o
Ben o çok hasta olduğum dönem vermiş doktorum. O yüzden hatırlamıyorum bana ne dediBen 20 yıldır kullanıyorum canım:)
Aslında 3 ayda bir kontrolü var ama ben 3 yılda bir gidiyorum:)
Yani ilaç bittikçe alıyorum o kadar:)
Yaparlar canım:)Ben o çok hasta olduğum dönem vermiş doktorum. O yüzden hatırlamıyorum bana ne dediAç karna sağlık ocaginaa gitsem test yapar mi acaba?
Tamam canım:)50 mg,ilk kutumdu o,yeni bitti. Ama devam etmek istiyorum. Test yaparsa daha iyi,belki mg artması gerekiyordurYaparlar canım:)
Aile hekimide yardımcı olur:)
Ben kesintisiz kullandığım için bilmiyorum:)
Günde kaç mg alıyorsun:)
O genelde ultrason sonucunda belli oluyor:)Tamam canım:)50 mg,ilk kutumdu o,yeni bitti. Ama devam etmek istiyorum. Test yaparsa daha iyi,belki mg artması gerekiyordur
Benim gibi takıntılı biri dahaBoyle resimler alt alta siralandiginda herkes fotograf boyutunu ayni yapsa ne guzel olur.
ya herkes yan cekim, ya dik cekim gb
Ya da siralarken boy sirasina gore
Senin daha yuksekmis,ben bir gideyim bakayım ne diyecek. Sağol canım,Allah şifa versinO genelde ultrason sonucunda belli oluyor:)
Benimde gitmem lazım ama şu süreçte çok zor:)
Ben 150 mg alıyorum:)
Ben diorum benzioruz dieBenim gibi takıntılı biri dahaAynı şeyi düşünüyorum
Ben beğendim. Herkes için hayırlısı olsunİlk mesaj düzenlendi
Resimleri kontrol edelimPopüler Konu - Kıymalı Köfte Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
@Dediyy
@Canfeb
pearlshine
C A N O
S Sabr-Sukur-Dua
@evlaefe
@Elalis
@kukrim27
@Ozlemesra
@Dahliadivin
@LivreAmour
@_Gulnihal_