Onunla başka yerde konuşmuştuk canım :)Hangisiydi o ben kacirdim :)
Fasulyeler katilamiyomuBi fasulye olsun da bizi sondurup durmasin artik
Nevrestenin sectigiyle devam et
Zaten 2 tanecik sunum var, sence hangisi
Katılıyor ama 1. olunca hak 2.ye geçiyor.Ona popüler tarif kalmıyor,sönük yapsa daha iyi oluyorFasulyeler katilamiyomu
InegolOnunla başka yerde konuşmuştuk canım :)
Dürüm yapacaktım ,hatta inegöl köftede boştaydı:)Büyük bakır sinim var onda bir sunum tasarlamıştım:)
Tam ekmekleri,sebzeleri hazırladım o gün annem çağırdı ,gittim sonra kaldı.Ekmekte buzlukta kaldı:)
Katiliyo ama 1.lik hakki bitiyoFasulyeler katilamiyomu
Aaa tamam anladımKatılıyor ama 1. olunca hak 2.ye geçiyor.Ona popüler tarif kalmıyor,sönük yapsa daha iyi oluyor
Köfteli çökertmeydi galiba canimInegol
Katilamadigina uzuldum, inegol oldugunu duyunca sevindim
Kardesinin esi var mi yani simdi bu kategoride, o kimdi
Evet canım çökertmeyi o yaptı:)Inegol
Katilamadigina uzuldum, inegol oldugunu duyunca sevindim
Kardesinin esi var mi yani simdi bu kategoride, o kimdi
Kurtuluyoruz insallahBi fasulye olsun da bizi sondurup durmasin artik
Süresi var canım 1-1.5 yıl sonra yeniden başa dönüyor yani benim gibiAaa tamam anladımpeki bu fasulyelik hep devammi ediyo bi suresi varmi
Hangisi olursa artık abla, önemli olan katılmaktıİlk mesaj düzenlendi
Resimleri kontrol edelimPopüler Konu - Kıymalı Köfte Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
D Dediyy
@Canfeb
@pearlshine
@-cantanem-
S Sabr-Sukur-Dua
@evlaefe
@Elalis
@kukrim27
@Ozlemesra
Dahliadivin
@LivreAmour
@_Gulnihal_
@Evva ahir
@retro_hippo
@donashippo
@Yasnaz
@Minik Meleklerim
@kerdemyt
@gurtmingotam
Aaaa öyle söyleme ben iyi oy alacağını umuyorum:)Yani köfte denince ilk akla gelen köfte ve sunumunu beğendim:)Hangisi olursa artık abla, önemli olan katılmaktı
Tüh yaa sevinsekmi üzulsekmi bilemedimSüresi var canım 1-1.5 yıl sonra yeniden başa dönüyor yani benim gibi
Ben fasulye değilim 2 hakkım varTüh yaa sevinsekmi üzulsekmi bilemedim
Bende beğendim abla hele tadı muhteşemdiAaaa öyle söyleme ben iyi oy alacağını umuyorum:)Yani köfte denince ilk akla gelen köfte ve sunumunu beğendim:)