Resim paylaşmıştı iyiydiOlabilir, iyi olsun da ❤
UçabilirsinÇok şükür yaşıyorumsağol ablacım haklısın daha belli değil akıbetim
yaAaa nasil bir konu nasilbir yorumlar anlam veremedimGeldim
Canımız sağ olsun aman. Şu an tv karşısında çay içiyoruz ve yanı boş bu büyük bir şey benim için. Haa az sonra mutfağa bi uğrarım o ayrıBenimde aştı
Yok daha eve geçmedim
Çok iyi etmişsin zira kendisi çok dalıyor konulara görüyorum ben de
Kız siz gene yorum yapiyosunuz ben yapamamÇok şükür yaşıyorumsağol ablacım haklısın daha belli değil akıbetim
Daha önce banın yoksa belki uyarı ile kurtarırsın yoksa polemikten gidici olabilirsinÇok şükür yaşıyorumsağol ablacım haklısın daha belli değil akıbetim
Mutfağa uğramak yokCanımız sağ olsun aman. Şu an tv karşısında çay içiyoruz ve yanı boş bu büyük bir şey benim için. Haa az sonra mutfağa bi uğrarım o ayrı
Kendini çok yormadan yap bak evrendeki her şeyi kurutamayız tamam mı lütfen sakin ol
Keşke yediklerimizi içimizde kurutsakta kilo almasakMutfağa uğramak yokBen uğramadan kilo alıyorum
Acaba dünya dışında kurutabilrceğim varlıklar var mıdır
Bak bu çok yaratıcıKeşke yediklerimizi içimizde kurutsakta kilo almasak
Aynen valla ben deMutfağa uğramak yokBen uğramadan kilo alıyorum
Acaba dünya dışında kurutabilrceğim varlıklar var mıdır
Aynen bana yollasınlarAynen valla ben de
Haydaaa bi dünya dışına açılmadığımız kalmıştı dur ben yazayım Nasa ya bi daha giderken buna da baksınlar kurutmalık bi malzeme çıkar mı varsa 2 kilo getirsinler uzay aracında yer vardır ellerine mi yapışır ayol
Ya bak bundan geçtim hadi ama bari keşke bi çikolata yedin diye 2 saat koşman gerekmese yakmak için. Mesela çayın yanına 1 dilim kek yediysem boş tabağı mutfağa götürürken yaksam ondan aldığımı olmaz mıKeşke yediklerimizi içimizde kurutsakta kilo almasak
Ahhh keşke keşkeYa bak bundan geçtim hadi ama bari keşke bi çikolata yedin diye 2 saat koşman gerekmese yakmak için. Mesela çayın yanına 1 dilim kek yediysem boş tabağı mutfağa götürürken yaksam ondan aldığımı olmaz mı
Peki bu kurutma şeysini sevmediğimiz tipleri kurutmak için de kullanabiliyor muyuz sana iki kişi göndersem meselaAynen bana yollasınlar
Ben Dünya adına kuruturum
Beni çok özleyinUçabilirsin
Oldu olacak yerken verelimYa bak bundan geçtim hadi ama bari keşke bi çikolata yedin diye 2 saat koşman gerekmese yakmak için. Mesela çayın yanına 1 dilim kek yediysem boş tabağı mutfağa götürürken yaksam ondan aldığımı olmaz mı
Ya sen bugün çok yaratıcısınPeki bu kurutma şeysini sevmediğimiz tipleri kurutmak için de kullanabiliyor muyuz sana iki kişi göndersem mesela
Nerde bu 3. Olucak olursaDaha önce banın yoksa belki uyarı ile kurtarırsın yoksa polemikten gidici olabilirsin
İslim kebabını üzerime geçiririmBeni çok özleyin