Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sen sor ne ben söyleyim 1.58Senin kaç
Teşekkür ederim canimSen bu konuda idolümsün valla maaşallah sana güzel vermişsin
Gayet iyisinBoy muhabbetinde sıkıntı yok bak konuşalım 165 im ben Türkiye ortalamasında kendi halimde takılıyorum öyle
Boyumuz yakınmışBoy muhabbetinde sıkıntı yok bak konuşalım 165 im ben Türkiye ortalamasında kendi halimde takılıyorum öyle
O zaman sen kola ve cipsi uzak tut hayatından:)Ne sen sor ne ben söyleyim 1.58
Teşekkür ederim canim
GeldimEvva gel buraya
Her aksam etiket yapardiJenna16 görünmüyor
Benim kilom boyumu aşmıştırBoyumuz yakınmış
Kiloda yakındır bence
Hoşgeldin Konulara dalmıştın çekip alayım dedimGeldim
Bende merak ettimHer aksam etiket yapardi
Benimde aştı
Belki ailesi ile birliktedir.Bende merak ettim
Cips yemiyorum kolayı 1senedir hayatima sokmamistim takiiii et yiyene kadar hic icmem midemi rahatsiz ediyor nedense ictim vehalaaa midem yaniyo bidaha yapmam o hatayiO zaman sen kola ve cipsi uzak tut hayatından:)
Çok iyi etmişsin zira kendisi çok dalıyor konulara görüyorum ben deHoşgeldin Konulara dalmıştın çekip alayım dedim
Olabilir, iyi olsun daBelki ailesi ile birliktedir.
Bırakmışken hayata sokmamak lazımCips yemiyorum kolayı 1senedir hayatima sokmamistim takımı et yiyene kadar hic icmem midemi rahatsiz ediyor nedense ictim vehalaaa midem yaniyo bidaha yapmam o hatayi
Bende gördüm çok fena dalmıştıÇok iyi etmişsin zira kendisi çok dalıyor konulara görüyorum ben de
Çok şükür yaşıyorum sağol ablacım haklısın daha belli değil akıbetimHoşgeldin Konulara dalmıştın çekip alayım dedim