• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Benimde aştı😂
Yok daha eve geçmedim😂
Canımız sağ olsun aman. Şu an tv karşısında çay içiyoruz ve yanı boş bu büyük bir şey benim için. Haa az sonra mutfağa bi uğrarım o ayrı :KK70:
Kendini çok yormadan yap bak evrendeki her şeyi kurutamayız tamam mı lütfen sakin ol:KK53::KK74:

Canımız sağ olsun aman. Şu an tv karşısında çay içiyoruz ve yanı boş bu büyük bir şey benim için. Haa az sonra mutfağa bi uğrarım o ayrı :KK70:
Kendini çok yormadan yap bak evrendeki her şeyi kurutamayız tamam mı lütfen sakin ol:KK53::KK74:
Mutfağa uğramak yok😂Ben uğramadan kilo alıyorum😂
Acaba dünya dışında kurutabileceğim varlıklar var mıdır:KK45::sus::-)

Mutfağa uğramak yok😂Ben uğramadan kilo alıyorum😂
Acaba dünya dışında kurutabilrceğim varlıklar var mıdır:KK45::sus::-)
Aynen valla ben de 😂😂
Haydaaa bi dünya dışına açılmadığımız kalmıştı dur ben yazayım Nasa ya bi daha giderken buna da baksınlar kurutmalık bi malzeme çıkar mı varsa 2 kilo getirsinler uzay aracında yer vardır ellerine mi yapışır ayol :KK8:

Aynen valla ben de 😂😂
Haydaaa bi dünya dışına açılmadığımız kalmıştı dur ben yazayım Nasa ya bi daha giderken buna da baksınlar kurutmalık bi malzeme çıkar mı varsa 2 kilo getirsinler uzay aracında yer vardır ellerine mi yapışır ayol :KK8:
Aynen bana yollasınlar😂
Ben Dünya adına kuruturum😂

Keşke yediklerimizi içimizde kurutsakta kilo almasak :confused:
Ya bak bundan geçtim hadi ama bari keşke bi çikolata yedin diye 2 saat koşman gerekmese yakmak için. Mesela çayın yanına 1 dilim kek yediysem boş tabağı mutfağa götürürken yaksam ondan aldığımı olmaz mı :KK49:

Ya bak bundan geçtim hadi ama bari keşke bi çikolata yedin diye 2 saat koşman gerekmese yakmak için. Mesela çayın yanına 1 dilim kek yediysem boş tabağı mutfağa götürürken yaksam ondan aldığımı olmaz mı :KK49:
Ahhh keşke keşke😂

Aynen bana yollasınlar😂
Ben Dünya adına kuruturum😂
Peki bu kurutma şeysini sevmediğimiz tipleri kurutmak için de kullanabiliyor muyuz sana iki kişi göndersem mesela :sus:

Oldu olacak yerken verelim 😂 çeneyi oynat yut falan. Enerji sarfediyoruz sonuçta😂

Peki bu kurutma şeysini sevmediğimiz tipleri kurutmak için de kullanabiliyor muyuz sana iki kişi göndersem mesela :sus:
Ya sen bugün çok yaratıcısın🤔Çok güzel fikirler😂Sen gönder deneyelim😂

Back