- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Ben kime yazdimmm sen yaptın zaten ortaligimi karistirdimkiii şeyyy kiz memedeee zor yaziyomdaEtiketi yapan bendim ama neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kime yazdimmm sen yaptın zaten ortaligimi karistirdimkiii şeyyy kiz memedeee zor yaziyomdaEtiketi yapan bendim ama neyse
Olsun yabancıya yazmadın neyse kiBen kime yazdimmm sen yaptın zaten ortaligimi karistirdimkiii şeyyy kiz memedeee zor yaziyomda
Vallaaaa sana yazdim saniyodum birtek sen yapiyosun zaten kiiiiOlsun yabancıya yazmadın neyse ki
İçeyim di mi kuzum.. valla iyi aklıma getirdin eşim evde yok o isteyince anca aklıma geliyor çay...kalkayim da su koyayım ocağa...Manzaraya karşı rahatca çay iç diye
Olsun canım,takiliyorum zaten Görüşüyoruz işte ne güzelVallaaaa sana yazdim saniyodum birtek sen yapiyosun zaten kiiii
Tatliiiim yine çok tatlısın...Ben kime yazdimmm sen yaptın zaten ortaligimi karistirdimkiii şeyyy kiz memedeee zor yaziyomda
Benim için de iç hatta Bu saat oldu kahve içmedim ben de ,rekorİçeyim di mi kuzum.. valla iyi aklıma getirdin eşim evde yok o isteyince anca aklıma geliyor çay...kalkayim da su koyayım ocağa...
Bardak bardak çay içmeye hadi kızlar...
Sağol canimmOlsun canım,takiliyorum zaten Görüşüyoruz işte ne güzel
sağol ablacim senin gibimiii yoksaTatliiiim yine çok tatlısın...
Sen de sağol canımSağol canimm
Simdi ictimmkiii bilseydim sanada yapardım ben kahvesiz hayat dusunemiyorumdaBenim için de iç hatta Bu saat oldu kahve içmedim ben de ,rekor
Ben de ya,mutlaka içmem lazımSimdi ictimmkiii bilseydim sanada yapardım ben kahvesiz hayat dusunemiyorumda
Ayni ben çokkk severim şekersiz olan her kahveyiBen de ya,mutlaka içmem lazım
sağol ablacim senin gibimiii yoksa
Gorusunce icerizAyni ben çokkk severim şekersiz olan her kahveyi
Ahretligim
HoşgeldinBendende herkese yaksamlar bi ugriyim buralara dedim
Oy benim kuzumAhretligim
Ayyyy çokk heycanlandimGorusunce iceriz