- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Kaçmıyor malesef kaçmıyor meselede o zatenaaa kaçar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçmıyor malesef kaçmıyor meselede o zatenaaa kaçar mı
Yazan arkadaş o şekilde yazmamış mi? Sanki verilecek bir tarifmis,ama Nevreste reddetmiş gibiKim öyle yansıtıyor?
Bu konuda konuşmak istemiyorum.Üzülmeni tercih ederim.Ben üzüleceğime o mahcup olsun nevoş at sen
Tabisi yok
Bana karşı neden bu kadar acımasızsın nedne üzüleyim ben naptımki sanaBu konuda konuşmak istemiyorum.Üzülmeni tercih ederim.
Canım ahretligim,acablacam ver bi socozz bakiyim uzun zamandır socoz vermedin
Tüm socozler sana kurbaanCanım ahretligim,acablacam ver bi socozz bakiyim uzun zamandır socoz vermedin
İşte uzatma diyorum devam ediyorsun:)Bana karşı neden bu kadar acımasızsın nedne üzüleyim ben naptımki sana
Ee abla tarif ne zaman geliyor merak ediyoruzİşte uzatma diyorum devam ediyorsun:)
Onaylanınca canım:)Ee abla tarif ne zaman geliyor merak ediyoruz
Ben yapicaktimİlk tarifimiz hazır
Speedy Gonzales yapmışBen yapicaktim
Et çıkarmıştım yoksa yapicaktim etli sögurme yaptım bugüncanfeb değilse nolimmm
Kim o. Çıksın çabukSpeedy Gonzales yapmış
Sence çıkar mi ?Kim o. Çıksın çabuk
Ne alaka un yumurta vb olur tabiKiymasiz kofteyi neden sunayım canım
Tabiki kıymalı köfte sundum
Ama kıyma tek başına köfte olmaz bağlayıcı ya ihtiyaç vardır
Merak ediyorum bağlamadan nasıl köfte tarifleri çıkacak
Bende yeni tarifler öğrenirim bu sayede
Içinde un ,galeta,esmer bulgur,irmik olmayan bağlayıcı siz kaç köfte tarif varsa
Benim mutfak kültürümde hep ince bulgur irmik içli köfte kıymalı çiğ köfte ne bilim işte
Bana bana 40 küsur katilan nanasına vermedi daha yeni bu sabah, olmazmışkuzum sen özelde nevoşun çektiklerini bilsen.10 da 1 ini yansıtmıyor buraya :)
bazen üyeler ısrarla haklı olduklarını sanıp savunmaya geçiyorlar.eğleniyoruz ama sonuçta burası bir bölüm ve nevreste editör.hiç kimsenin hakkına girmemek için çırpınıyor kızcağız.öyle yeni üye diye falan zannetme,çok kere bize de tarif onayı vermemiştir :)
ama 10 yumurtanın ortasına 50 gr kıyma koyarsan olmazNe alaka un yumurta vb olur tabi
Bence nevros seni sevmiyor, küs nevrosabak ben bugün etli sandım istediğim tarifi yazdım olmaz dedi.
sonra çöp şiş köfte yazdım,adana alan arkadaşa haksızlık olur benziyorlar dedi.
ben ısrar etsem doğru olur mu sence?
oysa ki yıllardır arkadaşız nevoşla ama iş başka aşk başka :)
küsmeeemmmmmmBence nevros seni sevmiyor, küs nevrosa