Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
sanmam :)
nevreste dünya mutfakları ansiklopedisi gibi
kimbilir ne uyumsuz tarifler istedi
o bağlayıcıyı yanlış biliyor bence
Nevoşa lafım yok. Bence sudemin yazma dili emojisiz olunca iğreti gelmiş olabilir. 6. Takımdan arkadaşım ilk defa gelmişti. Bağlayıcı miktarı az olmalı deyip yanlış bilinene nevoş yardımcı olur ama neden böyle oldu hiç anlamadım

Nevreste'nin yardim etmediğini ben hiç görmedim.belki karşı taraftaki arkadaş kabul etmek istememiştir.

kuzum sen özelde nevoşun çektiklerini bilsen.10 da 1 ini yansıtmıyor buraya :)
bazen üyeler ısrarla haklı olduklarını sanıp savunmaya geçiyorlar.eğleniyoruz ama sonuçta burası bir bölüm ve nevreste editör.hiç kimsenin hakkına girmemek için çırpınıyor kızcağız.öyle yeni üye diye falan zannetme,çok kere bize de tarif onayı vermemiştir :)

İstediği tarif olmamış sanırım ama başka önerdimi bilmiyorum..
Almak istediği tarifte ısrar etti gibi hissettim,yanılıyor da olabilirim. Ama kullanmak istediği ona gore sadece bağlayıcı, Nevresteye göre ise ana malzeme gibi sanki.Yoksa kendi tarifini bile veren bir kadın ,sen de biliyorsun

İstediği tarif olmamış sanırım ama başka önerdimi bilmiyorum..
bak ben bugün etli sandım istediğim tarifi yazdım olmaz dedi.
sonra çöp şiş köfte yazdım,adana alan arkadaşa haksızlık olur benziyorlar dedi.
ben ısrar etsem doğru olur mu sence?
oysa ki yıllardır arkadaşız nevoşla ama iş başka aşk başka :)

Yok abla kadının istediği olmaz der anladım onu sorgulamamda açıkçası niyesini ben vardır bildiği nevoşun Ama normalde başka tarif önerir ya ne olduda önermedi. Afedersin çok bilmişlikmi yaptı yada ne bileyim tartıştılarmı o kısmı anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…