sanmam :)Bence yanlış anlaşılma var gibi duruyor
konuyu değiştirebiler miyizOy kurban olurum ona ♥❤♥Gel ,ben de seni öpeyim2 seneye yakın oldu birakali
Ben de içerken bırak diyene gıcık olurdumkonuyu değiştirebiler miyiz
senin adına çok sevindim canım ama ben nerdeeee :)
9 ay bıraktım bi ara,resmen yaşam sevincim kaybolduBen de içerken bırak diyene gıcık olurdumBenimkisi temenni,inşallah bırakırsın:)
Nevoşa lafım yok. Bence sudemin yazma dili emojisiz olunca iğreti gelmiş olabilir. 6. Takımdan arkadaşım ilk defa gelmişti. Bağlayıcı miktarı az olmalı deyip yanlış bilinene nevoş yardımcı olur ama neden böyle oldu hiç anlamadımsanmam :)
nevreste dünya mutfakları ansiklopedisi gibi
kimbilir ne uyumsuz tarifler istedi
o bağlayıcıyı yanlış biliyor bence
Bende ki etkisi tam tersi ,çok seviyorsun da ondan sana öyle geliyor .9 ay bıraktım bi ara,resmen yaşam sevincim kayboldu
Neden acaba:)Nevoşa lafım yok. Bence sudemin yazma dili emojisiz olunca iğreti gelmiş olabilir. 6. Takımdan arkadaşım ilk defa gelmişti. Bağlayıcı miktarı az olmalı deyip yanlış bilinene nevoş yardımcı olur ama neden böyle oldu hiç anlamadım
Neden söylemedinkiNeden acaba:)
Nevreste'nin yardim etmediğini ben hiç görmedim.belki karşı taraftaki arkadaş kabul etmek istememiştir.Nevoşa lafım yok. Bence sudemin yazma dili emojisiz olunca iğreti gelmiş olabilir. 6. Takımdan arkadaşım ilk defa gelmişti. Bağlayıcı miktarı az olmalı deyip yanlış bilinene nevoş yardımcı olur ama neden böyle oldu hiç anlamadım
İstediği tarif olmamış sanırım ama başka önerdimi bilmiyorum..Nevreste'nin yardim etmediğini ben hiç görmedim.belki karşı taraftaki arkadaş kabul etmek istememiştir.
kuzum sen özelde nevoşun çektiklerini bilsen.10 da 1 ini yansıtmıyor buraya :)Nevoşa lafım yok. Bence sudemin yazma dili emojisiz olunca iğreti gelmiş olabilir. 6. Takımdan arkadaşım ilk defa gelmişti. Bağlayıcı miktarı az olmalı deyip yanlış bilinene nevoş yardımcı olur ama neden böyle oldu hiç anlamadım
Almak istediği tarifte ısrar etti gibi hissettim,yanılıyor da olabilirim. Ama kullanmak istediği ona gore sadece bağlayıcı, Nevresteye göre ise ana malzeme gibi sanki.İstediği tarif olmamış sanırım ama başka önerdimi bilmiyorum..
Uzatmasan mı:)Neden söylemedinki
Aha ben9 ay bıraktım bi ara,resmen yaşam sevincim kayboldu
Öneri istediyse kesin önermiştir ,çok iyi tanıyorum Nevresteyiİstediği tarif olmamış sanırım ama başka önerdimi bilmiyorum..
bak ben bugün etli sandım istediğim tarifi yazdım olmaz dedi.İstediği tarif olmamış sanırım ama başka önerdimi bilmiyorum..
Önermek zorunda değilim:)Öneri istediyse kesin önermiştir ,çok iyi tanıyorum Nevresteyi
Azıcık benden feyz al ahretlikcikAha ben
Yok abla kadının istediği olmaz der anladım onu sorgulamamda açıkçası niyesini ben vardır bildiği nevoşun Ama normalde başka tarif önerir ya ne olduda önermedi. Afedersin çok bilmişlikmi yaptı yada ne bileyim tartıştılarmı o kısmı anlamadım benkuzum sen özelde nevoşun çektiklerini bilsen.10 da 1 ini yansıtmıyor buraya :)
bazen üyeler ısrarla haklı olduklarını sanıp savunmaya geçiyorlar.eğleniyoruz ama sonuçta burası bir bölüm ve nevreste editör.hiç kimsenin hakkına girmemek için çırpınıyor kızcağız.öyle yeni üye diye falan zannetme,çok kere bize de tarif onayı vermemiştir :)