• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Canım bu yıl geçiktik seneye inşaallah😍içeride çiçeklerim var.
Onlarda taşınma sırasında kapalı ortamda kaldı dalgınlığa grldi biraz bozuldular.Yeni yeni toparlıyorlar.Mutfak penceremde bunlar.içeride iki tane salon çiçeğim var.
Balkona seneye inşaallah🤗
Eki Görüntüle 2676646
Gule gule oturun ablacim :)

Ocakta bahçe imkanı yok yani varda bahçeye gitmek istemiyorum evimde yapayım istiyorum.Azar azar mı kaynatsam🤔
Bende ocakta yapiyorum evde az az , fırın tepsisine koyup ocakta suyunu çektirmeyi düşünüyorum bu sefer 🤔

Bizim ev birinci kat balkon kültürümüz sıfır 🤭hava bozdu binerlerim ilk günden yağmurla tanışacak gibi 🥴
Benim zeminle 6.kat:)
Bizde hep balkonlardayız:)
Site içi var ama herkese ait:)
Ama ormanlık alan çevremiz ,son demleri yakında her yer kat olacak🙄
Bahçe oğlun için daha güzel😍Hem daha güvenli🤗
Hemen yağmaz inşaallah kışlıkları yapalım🤩

Nasılsınız hanımlar hayırlı günler herkese 🥰Pazar gününe kadar zamanım varmış 😱 bu hafta kesin yapıyorum yoksa tren kaçacak yine 😂
Az kaldı canım🤗Yine efsane bir pasta yapmışsın bayıldım🤩

Benim zeminle 6.kat:)
Bizde hep balkonlardayız:)
Site içi var ama herkese ait:)
Ama ormanlık alan çevremiz ,son demleri yakında her yer kat olacak🙄
Bahçe oğlun için daha güzel😍Hem daha güvenli🤗
Hemen yağmaz inşaallah kışlıkları yapalım🤩
Balkonum var aslinda önü de bahçe fasulye ektigim yer ama kedi çok geliyor.karsi komşunun 20 ye yakın kedisi var ev kedisi gibi sırnaşık hepsi ne bulsalar oynuyorlar .domates serdigimi düşünsene 😬😬biberim kurusun bari 😈bu da çöp olursa birdaha yapmiycam , inşallah 🥴

Balkonum var aslinda önü de bahçe fasulye ektigim yer ama kedi çok geliyor.karsi komşunun 20 ye yakın kedisi var ev kedisi gibi sırnaşık hepsi ne bulsalar oynuyorlar .domates serdigimi düşünsene 😬😬biberim kurusun bari 😈bu da çöp olursa birdaha yapmiycam , inşallah 🥴
İmkansız konmaz .inşaallah kurur canım🤗

Back