Adam çok çalıştı yoruldu.Benimkide bu ara bir tembellesti ya oturdugu yerden kalkmaz oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam çok çalıştı yoruldu.Benimkide bu ara bir tembellesti ya oturdugu yerden kalkmaz oldu
Gule gule oturun ablacim :)Canım bu yıl geçiktik seneye inşaallahiçeride çiçeklerim var.
Onlarda taşınma sırasında kapalı ortamda kaldı dalgınlığa grldi biraz bozuldular.Yeni yeni toparlıyorlar.Mutfak penceremde bunlar.içeride iki tane salon çiçeğim var.
Balkona seneye inşaallah
Eki Görüntüle 2676646
Sağol canımGule gule oturun ablacim :)
Bende ocakta yapiyorum evde az az , fırın tepsisine koyup ocakta suyunu çektirmeyi düşünüyorum bu seferOcakta bahçe imkanı yok yani varda bahçeye gitmek istemiyorum evimde yapayım istiyorum.Azar azar mı kaynatsam
Abla ben geliyorum cabik kısir yap koy balkonaaaSiz olsanız yapmaz mısınız
Eki Görüntüle 2676644
Yani o da var da , iş beklemiyorum aslında benim işim varken çocuğu oynatsa yeterAdam çok çalıştı yoruldu.
3masa az orayaSiz olsanız yapmaz mısınız
Eki Görüntüle 2676644
Tamam gel canımAbla ben geliyorum cabik kısir yap koy balkonaaa
Çocuklara oda olunca onlar boşta kaldıBalkonda kurutmaya eşlik ediyorlar3masa az oraya
Haklısın canımYani o da var da , iş beklemiyorum aslında benim işim varken çocuğu oynatsa yeter
DeneyeceğimBende ocakta yapiyorum evde az az , fırın tepsisine koyup ocakta suyunu çektirmeyi düşünüyorum bu sefer
Bizim ev birinci kat balkon kültürümüz sıfır hava bozdu biberlerim ilk günden yağmurla tanışacak gibiÇocuklara oda olunca onlar boşta kaldıBalkonda kurutmaya eşlik ediyorlar
Sürekli karıştırarak dene abla su azaldıkça fena sıçrıyor,hatta Piknik tüpüyle balkonda yapsanDeneyeceğim
Benim zeminle 6.kat:)Bizim ev birinci kat balkon kültürümüz sıfır hava bozdu binerlerim ilk günden yağmurla tanışacak gibi
Anladım canım bakalım deneyelimSürekli karıştırarak dene abla su azaldıkça fena sıçrıyor,hatta Piknik tüpüyle balkonda yapsan
Az kaldı canımYine efsane bir pasta yapmışsın bayıldımNasılsınız hanımlar hayırlı günler herkese Pazar gününe kadar zamanım varmış bu hafta kesin yapıyorum yoksa tren kaçacak yine
Balkonum var aslinda önü de bahçe fasulye ektigim yer ama kedi çok geliyor.karsi komşunun 20 ye yakın kedisi var ev kedisi gibi sırnaşık hepsi ne bulsalar oynuyorlar .domates serdigimi düşünsene biberim kurusun bari bu da çöp olursa birdaha yapmiycam , inşallahBenim zeminle 6.kat:)
Bizde hep balkonlardayız:)
Site içi var ama herkese ait:)
Ama ormanlık alan çevremiz ,son demleri yakında her yer kat olacak
Bahçe oğlun için daha güzelHem daha güvenli
Hemen yağmaz inşaallah kışlıkları yapalım
İmkansız konmaz .inşaallah kurur canımBalkonum var aslinda önü de bahçe fasulye ektigim yer ama kedi çok geliyor.karsi komşunun 20 ye yakın kedisi var ev kedisi gibi sırnaşık hepsi ne bulsalar oynuyorlar .domates serdigimi düşünsene biberim kurusun bari bu da çöp olursa birdaha yapmiycam , inşallah
Ablacım Sağolasın valla bende hep niyetleniyorum bi pasta çıkıyor kalıyor aslında vardı kıymam bı hafta pek yok mutlaka yaparım kaçırmamam lazımAz kaldı canımYine efsane bir pasta yapmışsın bayıldım