• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Aynen çok benziyoruz.Dün gece 12 civarıydı mesaj atmış(gecedeydi)salçada yapalım mı diye😂
Balkonumuz çok ıygun,güneşte alıyor niye yapmayalım😂
Bu yıl ev taşıma falan geçiktik sene bizi birileri tutsun😂
Maşallah 🧿

Ne güzel, benim ki bana al de alırım, gerisine karışmam diyor. Geçen canım çıktı domates yaparken. Sıcakta bi yandan 🥴😂

Aynen çok benziyoruz.Dün gece 12 civarıydı mesaj atmış(gecedeydi)salçada yapalım mı diye😂
Balkonumuz çok uygun,güneşte alıyor niye yapmayalım😂
Bu yıl ev taşıma falan geçiktik seneye bizi birileri tutsun😂
Komple muhtesem bi aile :) enistemiz tam kendine gore ablamizi bulmus :KK48:

Siz olsanız yapmaz mısınız😂
IMG20200730151537.jpg

Benim biberlerin bir kısmı perşembe pazarından alınacak😎Eşim salça yapalım diyor bakalım artık😂
Karı koca kafayı bozduk😂
Salça bende yapicam ama 🍅.biber daha erken,kapya tek tük var oda pahalı🤷🏼‍♀️

Harika valla, rüzgarda varsa ben ful balkonda otururum 😂
Bizimki de büyük ama sıcaktan oturulmuyor :)

Senin eşin yatkın bu konulara :)

Benim ki anlamaz. :)
Akşam üstü çok esiyor,hatta bu sıra soğuk🤗
1 den sonra full güneş😎
Yok benimki annesinede çok yardım etmiş çok anlar,hatta salça falan yapmış.Pestil,pekmezde yapmış.

Akşam üstü çok esiyor,hatta bu sıra soğuk🤗
1 den sonra full güneş😎
Yok benimki annesinede çok yardım etmiş çok anlar,hatta salça falan yapmış.Pestil,pekmezde yapmış.
Maşallah canım. Yardımlaşmak, eş dayanışması güzel şey :)
Aynen canım düğün davetiyemizde karışıyordu o derece benziyor😂
Çok normal 😂

Ne olabilir ki🤔 ali vs aliye gibi mi 😂 abla balkonunda cicek fln goremedim sevmiyor musun yoksa :)
Canım bu yıl geçiktik seneye inşaallah😍içeride çiçeklerim var.
Onlarda taşınma sırasında kapalı ortamda kaldı dalgınlığa grldi biraz bozuldular.Yeni yeni toparlıyorlar.Mutfak penceremde bunlar.içeride iki tane salon çiçeğim var.
Balkona seneye inşaallah🤗
IMG_20200807_134550.jpg

Sen güneşte kurutarak yapmak istiyorsun bizde o yok abla ,ocakta suyunu çekene kadar paisiriyorum ben yarin ya da öbür gün yaparım atarim foto 🥴
Ocakta bahçe imkanı yok yani varda bahçeye gitmek istemiyorum evimde yapayım istiyorum.Azar azar mı kaynatsam🤔

Back