En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Maşallah

Ne güzel, benim ki bana al de alırım, gerisine karışmam diyor. Geçen canım çıktı domates yaparken. Sıcakta bi yandan

Komple muhtesem bi aile :) enistemiz tam kendine gore ablamizi bulmus

Benim biberlerin bir kısmı perşembe pazarından alınacakEşim salça yapalım diyor bakalım artık
Karı koca kafayı bozduk
Salça bende yapicam ama .biber daha erken,kapya tek tük var oda pahalı

Harika valla, rüzgarda varsa ben ful balkonda otururum
Bizimki de büyük ama sıcaktan oturulmuyor :)

Senin eşin yatkın bu konulara :)

Benim ki anlamaz. :)
Akşam üstü çok esiyor,hatta bu sıra soğuk
1 den sonra full güneş
Yok benimki annesinede çok yardım etmiş çok anlar,hatta salça falan yapmış.Pestil,pekmezde yapmış.

Akşam üstü çok esiyor,hatta bu sıra soğuk
1 den sonra full güneş
Yok benimki annesinede çok yardım etmiş çok anlar,hatta salça falan yapmış.Pestil,pekmezde yapmış.
Maşallah canım. Yardımlaşmak, eş dayanışması güzel şey :)
Aynen canım düğün davetiyemizde karışıyordu o derece benziyor
Çok normal

Ne olabilir ki ali vs aliye gibi mi abla balkonunda cicek fln goremedim sevmiyor musun yoksa :)
Canım bu yıl geçiktik seneye inşaallahiçeride çiçeklerim var.
Onlarda taşınma sırasında kapalı ortamda kaldı dalgınlığa grldi biraz bozuldular.Yeni yeni toparlıyorlar.Mutfak penceremde bunlar.içeride iki tane salon çiçeğim var.
Balkona seneye inşaallah

Sen güneşte kurutarak yapmak istiyorsun bizde o yok abla ,ocakta suyunu çekene kadar paisiriyorum ben yarin ya da öbür gün yaparım atarim foto
Ocakta bahçe imkanı yok yani varda bahçeye gitmek istemiyorum evimde yapayım istiyorum.Azar azar mı kaynatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…