MaşallahAynen çok benziyoruz.Dün gece 12 civarıydı mesaj atmış(gecedeydi)salçada yapalım mı diye
Balkonumuz çok ıygun,güneşte alıyor niye yapmayalım
Bu yıl ev taşıma falan geçiktik sene bizi birileri tutsun
Komple muhtesem bi aile :) enistemiz tam kendine gore ablamizi bulmusAynen çok benziyoruz.Dün gece 12 civarıydı mesaj atmış(gecedeydi)salçada yapalım mı diye
Balkonumuz çok uygun,güneşte alıyor niye yapmayalım
Bu yıl ev taşıma falan geçiktik seneye bizi birileri tutsun
Yok benim eşim yardım eder.Beraber yaparız sağolsunMaşallah
Ne güzel, benim ki bana al de alırım, gerisine karışmam diyor. Geçen canım çıktı domates yaparken. Sıcakta bi yandan
Öyle canım tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.Komple muhtesem bi aile :) enistemiz tam kendine gore ablamizi bulmus
Salça bende yapicam amaBenim biberlerin bir kısmı perşembe pazarından alınacakEşim salça yapalım diyor bakalım artık
Karı koca kafayı bozduk
İşte hiç yapmadık bir yol gösterinSalça bende yapicam ama.biber daha erken,kapya tek tük var oda pahalı
Sağol canımEllerine sağlık canım
Harika valla, rüzgarda varsa ben ful balkonda otururum
Senin eşin yatkın bu konulara :)Yok benim eşim yardım eder.Beraber yaparız sağolsun
İsimleriniz bile ikiz gibiÖyle canım tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Akşam üstü çok esiyor,hatta bu sıra soğukHarika valla, rüzgarda varsa ben ful balkonda otururum
Bizimki de büyük ama sıcaktan oturulmuyor :)
Senin eşin yatkın bu konulara :)
Benim ki anlamaz. :)
Aynen canım düğün davetiyemizde karışıyordu o derece benziyorİsimleriniz bile ikiz gibi
Maşallah canım. Yardımlaşmak, eş dayanışması güzel şey :)Akşam üstü çok esiyor,hatta bu sıra soğuk
1 den sonra full güneş
Yok benimki annesinede çok yardım etmiş çok anlar,hatta salça falan yapmış.Pestil,pekmezde yapmış.
Çok normalAynen canım düğün davetiyemizde karışıyordu o derece benziyor
Öyle canım sağolMaşallah canım. Yardımlaşmak, eş dayanışması güzel şey :)
Çok normal
Ne olabilir kiAynen canım düğün davetiyemizde karışıyordu o derece benziyor
Enişte görmesinÖyle canım sağolTabi bu hemen olmadı bayağı yonttum
Sen güneşte kurutarak yapmak istiyorsun bizde o yok abla ,ocakta suyunu çekene kadar paisiriyorum ben yarin ya da öbür gün yaparım atarim fotoİşte hiç yapmadık bir yol gösterin
Canım bu yıl geçiktik seneye inşaallahNe olabilir kiali vs aliye gibi mi abla balkonunda cicek fln goremedim sevmiyor musun yoksa :)
Ocakta bahçe imkanı yok yani varda bahçeye gitmek istemiyorum evimde yapayım istiyorum.Azar azar mı kaynatsamSen güneşte kurutarak yapmak istiyorsun bizde o yok abla ,ocakta suyunu çekene kadar paisiriyorum ben yarin ya da öbür gün yaparım atarim foto
Benimkide bu ara bir tembellesti ya oturdugu yerden kalkmaz olduÖyle canım sağolTabi bu hemen olmadı bayağı yonttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?