El öpmeden olmazİbanı atıyorum hemen
Orayida istiyorum birde Mardin i de istiyorum bakalım nasip canımAntep daha güzel oraya gidin
İnşaallah canımŞu hastalık bitsin yine gelin şöyle bi sıra gecesi düzenleyelim merak edenler de vardı hem
Mardin'i bende istiyorumOrayida istiyorum birde Mardin i de istiyorum bakalım nasip canım
Şu hastalık bitsin yine gelin şöyle bi sıra gecesi düzenleyelim merak edenler de vardı hem
Görülesi yer gerçektenMardin'i bende istiyorum
Telkari de bakacağız hemOrayida istiyorum birde Mardin i de istiyorum bakalım nasip canım
Inşallah sağlıklı günlerde gelin gezilecek yerleri görmeye değer yerleri var, tarihe de meraklıysanız göbeklitepe olsun mozaik müzesi olsun güzel yerlerYok hiç gelmedik malesef.
Ama çok bir sevgi var içimde oğlum da öyle diyince hoşuma gitti.
Şu süreç hayırlısı ile bitse gitse de gidip görsek .
Sıla ! Gecesine hazirlikEvet evet o benim en başa ben geçerim
Bak yaa şurada biraz Urfa yi öveceğiz hemen AntepAntep daha güzel oraya gidin
Şahane olur,inşallahInşallah sağlıklı günlerde gelin gezilecek yerleri görmeye değer yerleri var, tarihe de meraklıysanız göbeklitepe olsun mozaik müzesi olsun güzel yerler
Burdan böyle ekipçe gelin hanımlar sıra gecesi yapalım
Aynen güzel şehir:)Yakın arkadaşım Mardinli kültürlerini beğeniyorum:)Görülesi yer gerçekten
Yakışır he bana daTelkari de bakacağız hem
Ama öyle Antep daha güzel:)Bak yaa şurada biraz Urfa yi öveceğiz hemen Antep
Mardin beni çok büyüledi, mistik bir havası var. Antep Urfa Mardin Diyarbakır Adıyaman turu yapın siz en iyisiOrayida istiyorum birde Mardin i de istiyorum bakalım nasip canım
İstiyorum Allah nasip ederseInşallah sağlıklı günlerde gelin gezilecek yerleri görmeye değer yerleri var, tarihe de meraklıysanız göbeklitepe olsun mozaik müzesi olsun güzel yerler
Burdan böyle ekipçe gelin hanımlar sıra gecesi yapalım
Evet düşüncem öyleMardin beni çok büyüledi, mistik bir havası var. Antep Urfa Mardin Diyarbakır Adıyaman turu yapın siz en iyisi
Tamam pekiAma öyle Antep daha güzel:)
Şahane şeyler var,sırf onun için bile gidilirYakışır he bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?