Kesin çok uzuluyorsundur ütü yapamadığın içinBeğenmiyor haspam napcan
Benimde işime geliyor
Tavsiye dediğin böyle olurGeldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al
Silme yıkama fıtık yapıyor, öyle derin işler bize ters:))))
Sevmesem mi seniNe
Tatlı kadın aynı gün dogmusuz
Evet öyle böyle değilKesin çok uzuluyorsundur ütü yapamadığın için
Ablam hoşgeldin.Geldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al
Sen yarışamı katıldınnnnnnnnnnnnnnnEeee hadi artııııık konumun açılmasını bekliyorum
Görmedim
Ablağğğğğğğ, büyüdüm de yarışmaya katıldım ben de biliyormusunGeldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al
Tabi gazozumdan içirdimSen yarışamı katıldınnnnnnnnnnnnnnn
Çooook pis katıldım baloncukum, ama hain kankitellam nevoş konumu onaylamadı daha, görünmüyorSen yarışamı katıldınnnnnnnnnnnnnnn
Halı silmekten tatlı yapamadıkGörmedimOhhhh iyi olmuş
Şimdi hazırlıksız yakalandım,Ne tatlısı ikram etsek
Gazoz içirenTabi gazozumdan içirdim
Yok ben doğa yürüyüşüne çıkmıştım
Aşırı merak ediyorummmmmmmmmmmmmÇooook pis katıldım baloncukum, ama hain kankitellam nevoş konumu onaylamadı daha, görünmüyor
GeliyorAllahım kimim ben yaaaağğğğ; LivreAmour Yazılıtaş mııığğğğğ sjsksjsksjsns
Metin olEvet öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?