Canın istedi sanırım baksana hareketlereBana da karışma
Sen kendinden biliyorsun işiNe soracagım ben biliyorum yeter
Tamam öyle yapalım o zamanİstediğin tabaklara sunum yap ekle canım sıkıntı değil oylamada seçeriz:)
Her resimde tarih yazılı kağıt olması gerekmiyor.
Evet yavrum gazozz vermeyecegim bugun sana sevmedim seniSen kendinden biliyorsun işi
İnşaallah canımInşallah. Bu süreçte öğretmenlere ohh yatıyorsunuz evde maaşı da alıyorsunuz şöyle böyle diye çirkin yorumlar yapan da oldu sanki bizim elimizden gelen bir durum varmış gibi. Inşallah açılır sağlıklı günlere kavusuruz da bu eleştirileri gülerek hatırlarız tek napalım
Elinde patlasın gazozlar heehEvet yavrum gazozz vermeyecegim bugun sana sevmedim seni
al yavrum soguk soguk iç
içmek için sırada beklersin ama yine desana yokElinde patlasın gazozlar heeh
Aynen öyle valla, elimizden gelse hastanelerde sağlık çalışanlarına yardim da ederiz anlasak yaptıkları isten. Allah onların da yardımcısı olsun konu sağlıkla ilgili olduğu için hem bedenen hem ruhen yoruldular yani risk altında olduklarını bilmek bile etkiliyordur. Inşallah geride kalır bu günler bi an önceİnşaallah canımKardeşim ve eşide öğretmen:)
Kardeşim çok sıkıldı.Bari bir iş verseler yapsak diyor.
Yani sizin keyfi bir durumunuz yok
Sen bugün fazla kaçırdın galibasiiçmek için sırada beklersin ama yine desana yok
İnşaallah canımAynen öyle valla, elimizden gelse hastanelerde sağlık çalışanlarına yardim da ederiz anlasak yaptıkları isten. Allah onların da yardımcısı olsun konu sağlıkla ilgili olduğu için hem bedenen hem ruhen yoruldular yani risk altında olduklarını bilmek bile etkiliyordur. Inşallah geride kalır bu günler bi an önce
He valla gaz yaptı cok içinceSen bugün fazla kaçırdın galibasi
Ayy bayıldım lezzetine cidden aynı üstünde yazan gibi
Sende beni beğenmiyorsun
Sabah uyandığnda nerdeyim ben diyipte ağlamaAyy bayıldım lezzetine cidden aynı üstünde yazan gibiyalnız bi dakka arkadan bi müzik geliyor kulağıma normal mi Dıtdırıdırıtdırıdıt dıtdırıdırıtdırıdıt şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?