En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Genel canım:)Bilim kurulu sonucu olacakmış.
Ama şimdi bir haber okudum 31 ine online açılacakmış.21 Eylül'de şimdilik normal:)
Evet canım öyle bugün açıklandı yazmadım mi

Acayip öyle bir ortam da stres atmak istiyorum ya
Hem yemek hem türkü tam benlik
Ardına boL Isotlu acılı çiğköfte sonra şıllık tatlısı en son halay ve olaysiz dağılıyoruz

Iyidir ne olsun bugün bi niyet ettim köfteye sular kesildi şansıma inşallah yarına düşünüyorum ama hangi tabakta sunsam diye kafamda deli sorular rakipleri gördükçe deliriyorum
Senden naber nasıl gidiyor
Özelden tabak seçeneklerini yolla birlikte bakalım
İyidir canım sağolBir köftem bile yok

Bu kötü günleri atlatsak sağlıklı günlere kavuşsak bir an önce. Eğitim zaten ülkemizde aksaklıkları olan bir kurumdu araya bi de pandemi girdi iyice geriledi her şey. Sağ olsun bakanımız elinden geleni yapıyor ivedi şekilde online dersin altyapısını hazırlayabilmesi tv den yayın yapması öğretmenlerin organize olabilmesi falan güzel şeylerdi ancak gerçek bir okul gibi olmuyor. Ciddiye almayabiliyor bir yerden sonra hem öğrenci, öğretmen hem veli. Bu süreçte üzerimize düşen neyse yapmaya çalışıyoruz gönül ister sorun çıkmasın açılsın okullar kavuşalim yavrulara.

Zor hocam:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…