Sizin mi canım yoksa genel miYarın toplantı varmış okulla ilgili:)
Bakalım ne sonuç çıkacak:)
Genel canım:)Bilim kurulu sonucu olacakmış.Sizin mi canım yoksa genel mi
Evet canım öyle bugün açıklandı yazmadım miGenel canım:)Bilim kurulu sonucu olacakmış.
Ama şimdi bir haber okudum 31 ine online açılacakmış.21 Eylül'de şimdilik normal:)
Plan hazır bileSen mangal yaparsın ,nevos çiğ köfte yoğurur Jenna ayran calkalar bende türkü söylerim
Yok yeni gördüm.Evet canım öyle bugün açıklandı yazmadım mi
Aa bak birde sana ne diyecektim dur yazicamYok yeni gördüm.
Sesin güzel mi bariSen mangal yaparsın ,nevos çiğ köfte yoğurur Jenna ayran calkalar bende türkü söylerim
Aa bak birde sana ne diyecektim dur yazicam
Nasıl amaPlan hazır bile
Yaz canım:)Aa bak birde sana ne diyecektim dur yazicam
Cirkinn denmezSesin güzel mi bari
İyi o zamanCirkinn denmez
Iyidir ne olsun bugün bi niyet ettim köfteye sular kesildi şansıma inşallah yarına düşünüyorum ama hangi tabakta sunsam diye kafamda deli sorular rakipleri gördükçe deliriyorum
Ardına boL Isotlu acılı çiğköfte sonra şıllık tatlısı en son halay ve olaysiz dağılıyoruzAcayip öyle bir ortam da stres atmak istiyorum ya
Hem yemek hem türkü tam benlik
Özelden tabak seçeneklerini yolla birlikte bakalımIyidir ne olsun bugün bi niyet ettim köfteye sular kesildi şansıma inşallah yarına düşünüyorum ama hangi tabakta sunsam diye kafamda deli sorular rakipleri gördükçe deliriyorum
Senden naber nasıl gidiyor
Yaaa hayali bile güzelArdına boL Isotlu acılı çiğköfte sonra şıllık tatlısı en son halay ve olaysiz dağılıyoruz
Zor hocam:/Bu kötü günleri atlatsak sağlıklı günlere kavuşsak bir an önce. Eğitim zaten ülkemizde aksaklıkları olan bir kurumdu araya bi de pandemi girdi iyice geriledi her şey. Sağ olsun bakanımız elinden geleni yapıyor ivedi şekilde online dersin altyapısını hazırlayabilmesi tv den yayın yapması öğretmenlerin organize olabilmesi falan güzel şeylerdi ancak gerçek bir okul gibi olmuyor. Ciddiye almayabiliyor bir yerden sonra hem öğrenci, öğretmen hem veli. Bu süreçte üzerimize düşen neyse yapmaya çalışıyoruz gönül ister sorun çıkmasın açılsın okullar kavuşalim yavrulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?