- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
ŞöyleSöylimmi söylimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞöyleSöylimmi söylimmi
Yok bende değil bende istedim alındı dedi nevoşa-sende mii yandin evvab ah avucunu yala
Kimseye söylemiycem söz düşmanımı bileyim yeterNeden sana güvenmeliyim beni ikna et
kim almiş ki hamburgeri güzel yapmayana çok küfür ediyormuş nette izledim banada ederYok bende değil bende istedim alındı dedi nevoş
Napcan ona onuda bileyim intikamımızı alcanmıKimseye söylemiycem söz düşmanımı bileyim yeter
Nevreste ablacım söyledim pis pis sırıtıyorlar hepsi aynı nasıl anlıycam beğenmedim atsın anlarımBana tek tek etiket yaptırmayın kimde bu hamburger
Evet ben aldim ne olmus Size icinde uc kat üst uste koftesi olan aralarindan cedar peyniri akan uzerinde citir sogan olan Siyah hamburger yapicamKim Dahliadivin değilmi
Senmi aldın niye sana etsinkim almiş ki hamburgeri güzel yapmayana çok küfür ediyormuş nette izledim banada eder
Evet sen söyle intikamımızı tarifimizi güzel yaparak öne geçerek alırızNapcan ona onuda bileyim intikamımızı alcanmı
Ben koşuyorumNevreste ıslak hanburgerde alındımı
Ciksss bu intikamı sevmedimEvet sen söyle intikamımızı tarifimizi güzel yaparak öne geçerek alırız
Hamburgerin çok çeşidi var neden 1 tane oldu kiBen koşuyorum
Koş tabi koşBen koşuyorum
Söylemesen söyleme oh oh sende almadınCiksss bu intikamı sevmedim
Söylemesen söyleme oh oh sende almadın
Ben aldım artık tarifimi ona fokuslanmam lazım
Islak kuru farketmez hamburger tek olur:)Nevreste ıslak hanburgerde alındımı
Evvayı heyecanlandırıyım demiştimIslak kuru farketmez hamburger tek olur:)
Abla sadece tarifimi atıcaz yanına başka yapabiliyormuyuzIslak kuru farketmez hamburger tek olur:)