En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Ben eskiden oyleydim ilk calistigim yerde patronum dahlianin kanini analiz ettiricem dunyayi yiyo ama cok zayıf diyodu Ama sabahtan aksama kadar bomonti caglayan osmanbeyde kosturuyorum senin gibi oturmuyorum diyemedim tabi :))
Aynen hareket etkiliyor ama tiroitin etkiside var bence

Ben eskiden oyleydim ilk calistigim yerde patronum dahlianin kanini analiz ettiricem dunyayi yiyo ama cok zayıf diyodu Ama sabahtan aksama kadar bomonti caglayan osmanbeyde kosturuyorum senin gibi oturmuyorum diyemedim tabi :))
Ama yemeyip kilo alan da var,bknz . Ben

Tam sana sinir olurum o zaman yazacaktım sonun da laf soktuğunu görünce diyemedim

Tam sana sinir olurum o zaman yazacaktım sonun da laf soktuğunu görünce diyemedim

Ya aynen tiroitin etkisi var ama eskiden asiri hareketliydim yesemde almiyodum simdi daha sakin yasiyorum dogal olarak eskisi gibi degil malesef :/
Bende öyle canım:)
Geçen yıla kadar hiç durmuyordum ama burada çok hareketli değilim:)6-7 aydır zaten pek yok:)

Eskidendi o kiz artik okadar kosturmuyorum terfi ettikce masa basi oldu isim yiyip zayif kalmakta bitti
Ben eskiden okul sonrası koca Manisa yi dolasirdim elekci karısı gibi

Öğlen yemeğinde yarım köfte ekmek üstüne tatlı yerdim bana mısın demezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…