Kız ben geceden beri köfte olacağını düşündüm de aklıma sadece sade etli olacağını düşünmemiştimBen tabiki kim olucak
Cok sagolHayırlı olsun
Ben bilmeden asıl tarifi seçmişim haberim yok ama nevreste abla katagori değişicek demişti neresi değişti kiKız ben geceden beri köfte olacağını düşündüm de aklıma sadece sade etli olacağını düşünmemiştim
Et yemeklerinde şimdiye kadar kıyma dahil olmadı, sen et yemeklerinde kıyma sevseydin kabul olmayacaktı zaten canımBen bilmeden asıl tarifi seçmişim haberim yok ama nevreste abla katagori değişicek demişti neresi değişti ki
Etten diyorum:)Başka nasıl köfte yapılıyorMercimek, patates
Kaç tane etli bulgur köftesi varBulgur
Bitti değilmi herkes aldımıEt yemeklerinde şimdiye kadar kıyma dahil olmadı, sen et yemeklerinde kıyma sevseydin kabul olmayacaktı zaten canım
Yani görenler aldı görmeyenler var:)Bitti değilmi herkes aldımı
HeEtten diyorum:)Başka nasıl köfte yapılıyorBaşka köfte çeşiti demiyorum:)
Hanginiz onu yarışma için yaparsınızHe
Etile kabağı karıştır, mercimeği karıştır al sana köfte. Ben ince bulgurla karıştırıyorum enfes
Düşünmem lazım zaten geç kaldım yine
Abla kim aldı tarifimi özelden söyle bana söz kimseye söylemiycemYani görenler aldı görmeyenler var:)
Gel sana efsane bir tarif vereyim kimse almadı:)Düşünmem lazım zaten geç kaldım yinetarifler kapılmıştır ama bulurum ben
Yaz tarifini kim aldıysa beğensinAbla kim aldı tarifimi özelden söyle bana söz kimseye söylemiycem
Herkeste herşey biter, nevroşda tarif bitmezGel sana efsane bir tarif vereyim kimse almadı:)