bir şu elektrik doğalgaz parasına acıyorum,birde dışarda aldığım su parasınaDaha önce de 160 gelmiş o zaman da klima açıktı ama bence bunun sebebi çocuklar kaç kere dolabı açık buldum eşime söylemedim
geçen ay tek klima vardı,bu ay 3Bacım ne yapion kaçak hat mi cekiyor mahalle senden
Aynen sırf dolap açık kalmasın diye su mavi termoslardqn kullanıyorum evde buz atıp içine ama çok açık bıraktılar bu araİşte çok açık kalınca tekrar soğutma çabasına giriyor.
Neresi pembe odalar mı pembe oluyordün çeyiz almaya gittik kız tarafina..
çok çeyiz vardi evi de gördük.. pembe degil.. :) içimden giderken inşallah evi pembe olmasin diye dua etmişim de
sıktı pembe evlerden
Neyse açıklarsın daha dikkatli olsunlar.Aynen sırf dolap açık kalmasın diye su mavi termoslardqn kullanıyorum evde buz atıp içine ama çok açık bıraktılar bu ara
ben mutfağı siyaha boyuyorum şuan :)dün çeyiz almaya gittik kız tarafina..
çok çeyiz vardi evi de gördük.. pembe degil.. :) içimden giderken inşallah evi pembe olmasin diye dua etmişim de
sıktı pembe evlerden
Siyah mıben mutfağı siyaha boyuyorum şuan :)
adam baktı baktı " manyak karı " dedi
bende açmıyorum suyu atıyorum 150 liralık hesap geliyor eşim diyor 2 liralık suya mi acıyorsunbir şu elektrik doğalgaz parasına acıyorum,birde dışarda aldığım su parasına
Maşallah o zamangeçen ay tek klima vardı,bu ay 3
koltuk halı felan pembe oluyor.. ben çok gittim pembişlerde...Neresi pembe odalar mı pembe oluyorPembe koltuk,halı
valla nevoşum bende şoklardayım ama siyah vallaSiyah mı
Yok artıkkoltuk halı felan pembe oluyor.. ben çok gittim pembişlerde...buna hiç pembe görmedim şükrettim
Tamamı değil demivalla nevoşum bende şoklardayım ama siyah valla
canımcım güzelcim iyiyim sen nasılsın
siyah candir.. :)valla nevoşum bende şoklardayım ama siyah valla
çeyiz serilirken oğlan tarafı girmez eve çeyiz sermeye gelenlerin yemeğini hazırlarçeyiz seremedik Gelinin annesi bizi evde kovdu. üstüne gelinin kaynanasi onlara yemek hazirladi.. yiyp gitmişler. kaynanasi yengemiz oluyor da.
düğüne 2 hafta kaldi.. kilo vermem lazim valla
heee hatırladın yani abla benicanımcım güzelcim iyiyim sen nasılsın
valla nevoşum bende şoklardayım ama siyah valla
aynen öyle oldu. biz çeyiz sererken birlikte yaptık. :)kovmadim ki .zaten alt üstlüydük.çeyiz serilirken oğlan tarafı girmez eve çeyiz sermeye gelenlerin yemeğini hazırlar