İyi ki bir şekilde üye olmuşuz dayanışmak nasip olduSağol canım benimOğlumun doğuma 1 hafta vardı,üye olmuştum:)Soru sormaya girdim takılı kaldım
İyi ki de takılı kalmışsın, kadınlar kulübü de senin gibi tatlış bir editör kazanmışSağol canım benimOğlumun doğuma 1 hafta vardı,üye olmuştum:)Soru sormaya girdim takılı kaldım
Aynen canım çok şükür iyi ki gelmişim sizleri tanımışımİyi ki bir şekilde üye olmuşuz dayanışmak nasip oldu
Sağol canım benimİyi ki de takılı kalmışsın, kadınlar kulübü de senin gibi tatlış bir editör kazanmış❤
Bilmukabele güzelciğimAynen canım çok şükür iyi ki gelmişim sizleri tanımışım
Azıcık meşguldü, gelemedi iki gozumun cicegi
İyi olsun gerisi mühim değilAzıcık meşguldü, gelemedi iki gozumun cicegi
İyi iyi çok şükür ❤İyi olsun gerisi mühim değil
Çok teşekkür ederim canım benim10.yılın kutlu olsun şimdiden iyi ki girmişsin foruma ve kalıcı olmuşsun seni tanıdığıma çok memnun olanlardanım ben deNevreste
Gri olmuşsun10.yılın kutlu olsun şimdiden iyi ki girmişsin foruma ve kalıcı olmuşsun seni tanıdığıma çok memnun olanlardanım ben deNevreste
Benim evin onunden geçersen el sallaİyi geceler kuzum.
Bugun gunubirligine Ankara' ya gidip geldik. Eşimin kızı ve torunları getirdik. 10 günlüğüne Balikesire gidecegiz pazartesi. Sen nasılsın?
İyi eğlenceler canımİyi geceler kuzum.
Bugun gunubirligine Ankara' ya gidip geldik. Eşimin kızı ve torunları getirdik. 10 günlüğüne Balikesire gidecegiz pazartesi. Sen nasılsın?
Benim evin onunden geçersen el salla
Sana neden yazamıyorum
Takıp etmiyorsun demekSana neden yazamıyorum