- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yok onları oraya önce yazdım konuyu anlayın diye ama bakan olmamış hatta konuyu okumadan gelen bile çok olduuçan tarifler yukarda yerini almış bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onları oraya önce yazdım konuyu anlayın diye ama bakan olmamış hatta konuyu okumadan gelen bile çok olduuçan tarifler yukarda yerini almış bile
İzle beniNasıl oluyor ben pek anlamıyorum
Evet seninle hep pişti oluyoruz ama sanırım bu sefer topluca piştiyizYaa ne güzel tesadüf yaa bu bi işaret olmalı
Yaşasın köfte kardeşliğiiiii(pizza kardeşliğinden sonra)
beyti kebabi mi ah sölemeyeydin tartışacaklar bak ..Beyti dermişim
Bu izle ne demek oluyor bazen beni izleyenler oluyorİzle beni
Yok onu çoğu yazdı zatenİlk isteyen kaptı:)beyti kebabi mi ah sölemeyeydin tartışacaklar bak ..
aaa aaaa hangi saftirik gelip et yemeği istedi acabaYok onları oraya önce yazdım konuyu anlayın diye ama bakan olmamış hatta konuyu okumadan gelen bile çok oldu
Hayırlı olsunBende kaptım sonunda
Takip etme canım:)face,instagramda arkadaş ekleme gibi:)Bu izle ne demek oluyor bazen beni izleyenler oluyor
paketli pınarlari bitirdin mi :)labneli köfte alınmazsa darılırım
ay pınarı özledim
Etten başka nasıl köfte yapılıyor merak ettimaaa aaaa hangi saftirik gelip et yemeği istedi acaba
BBG gibi bir şey dermişim İzlemediğim kişiler mesaj yazamaz,konularını okuyamaz falan. Ayarlarsan yaniBu izle ne demek oluyor bazen beni izleyenler oluyor
Niye tartışacaklar ki almışım çoooktaaann yetişselermiş allallaaabeyti kebabi mi ah sölemeyeydin tartışacaklar bak ..
demek evva onu istiyormuşYok onu çoğu yazdı zatenİlk isteyen kaptı:)
ohoooooooo üstüne kaçıncı paket bunlarpaketli pınarlari bitirdin mi :)
Neydi ki merak ettimHayır alamadım canım
Yok onun tarif başkaydı:)O tarifide 3-4 kişi istedi:)demek evva onu istiyormuş
çok uyaniksinNiye tartışacaklar ki almışım çoooktaaann yetişselermiş allallaaa