• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyametler koptu sonunda

iyi hoşta sorunlar böyle çözülmez ki daha fazla düşmanlık olacak herkes daha fazla kinlendi yani bunun başka bir yolu olmalı diye düşünüyorum:31:

haklısınız varsa bi başka yolu buyrun dinleyim artık bu insanların saçmalıklarıyla başetcek bi yol bilmiyorum ben tükendim

Sen nişanlıykende birçok kişi bende dahil
Herkes birbirini sevecek diye birşey yok, sevmiyorsan fazla muhatap olma dedik Sedef ile
Hatta başka sorunlarda vardı bu kadar acaba varsa, evlenmeden önce bi güzel düşün de dedik

Yani açıkçası üzgünüm ama bu durum bana sürpriz değil
Değişik bi aile yapıları var

Madem sana ters sende ille de içlerine girmeye çalışma artık..
Pire için yorgan yakmaya gönüllü bi ahali var karşında, malzeme vermekten vazgeç..
Kim kimi daha çok seviyosa sevsin, kim kıdemliyse kıdemini artırsın, bunları önemseme eşine yuvana bak sen sadece..

kçvalidem yüz verip coşturdğu için böyle oluyor k.valide sedefe laf ettik diye herkesi silmiş bak sen.ben hakaret yedim susutum oturdum kaynım karısına denen lafları yedirmeye geleckmiş k.valdemde utnmadan gelcek agzına okuycak diyor eşime.terbiyesiz pislik insanlar bulaştığım güne lanet olsun.hayatımda duymadığım görmediğim yaşamadığım şeyleri yaşıyorum

ailen bu olayların kaçta kaçını biliyo amanede

Keşke yazım imla kurallarına dikkat etseydin :26:
Çoğu harfi yutmuşsun.Çok zor okunuyor gerçekten...

Konuya gelirsem görüşmeyin madem öyle.
Tamam eteklerinizdeki taşları döküp güzel bir döktürmüşsünüz o size siz ona...

Haftasonu kavga etmek için geliyorlarmış demek.
Kapıyı duvar bulsunlar bırakın.
Açmayın kapıyı.Korkak desinler hakaret etsinler rezil olup geri dönsünler bırakın.

Kayınvaliden de az değil :ssz:
Tamam konuşun ama sonra beni arayın anlatın konuştuklarınızı :27:
Meraklı melahat...
Büyüklük yapıp ortayı bulmaya çalışacağına sildim hepinizi felan.
Yakıştıramadım.

haklısınız varsa bi başka yolu buyrun dinleyim artık bu insanların saçmalıklarıyla başetcek bi yol bilmiyorum ben tükendim

Eşini ve eşinin ailesini sen tanıyorsun ben değil ki! sen yolunu yöntemini bileceksin yani adamına göre davranacaksın yada onlar yok gibi yaşayacaksın muhattap olmamak daha iyi sonuçta eltinle görüşmesende olur yani:31:

Bu eltilik oyunları ne kadar kötü sonuçlar doğuruyor, iki kardeş küsüyor birbirine:26:
Sadece siz değil eltiler yüzünden birbirine küsen kardeş o kadar çok var ki..

Nasil bir lacka iliskiler yumagi bu boyle?

Hicbirinizde olgunluk yok farkinda misin?

Esin seni, sen esini , kv. diger tarafi fisekliyor

Madem hoslanmiyorsunuz
abi kardes arasinda halletsin,
sonra niye teli sana verip de al sedefe dok icini diyor
Sen de firsat bu firsat diyip saydiriyorsun

Olaylarin daha da sarpa saracagini dusunmuyor musunuz?

Yazik esleri yuzunden iki erkek kardes birbirine dusuyor anneleri ve esleri de canak tutuyor

hafta sonu gelsinler yiyin birbirinizi de karakolluk olun

Bunu mu istiyorsunuz anlamadim ki?

Son düzenleme:

aynı sorun bende var.düğün gününden beri görüşmüyorum.hayatımıza girmeye çok çabalıyorlar ama sokmuyorum.kızımın blogu var, oraya haftada kaç defa giriyorlar.evlendiğimiz ilk 2 yıl gizli numaralardan aramalar, internetten takipler ama benim evime girmeleri için benim ölmem lazım dedim ve görüşmüyoruz.eşim abisiyle de görüşmüyor çünkü okarısından daha beter ve ailesinden para koparmak için bütün yaptıkları.10 yıldır böyle.uzagız.aynı şehirde olsak da farketmezdi.

benim tavrım net.o müsfettelerin benim hayatımda yeri yok.ucunda boşanma bile olsa göze aldım.

deliler evi gibi okurken içim sıkılıyor diceksin ki okuma merak da ediyorum sonu nereye varacak ne yalan söyleyeyim ama ailecek garipsiniz. ne sen ne eşin ne kaynın ne eltin masumsunuz. hayır ben anlamıyorum ben de görümcemi pek sevmem o nedenle de evine gitmem asgari seviyede iletişimimiz vardır, saygı çerçevesinde görüşüyoruz görüştüğümüzde de. liseli gibi kim kime ne dedi bunu ima etti sen karıma ne dedin sürekli bin tane sorun... benimkinde de var böyle bi potansiyel mesela çok sever dedikoduyu laf taşımayı imayı ben hayatta muhatap olmuyorum o yüzden yoksa emin ol biz de birbirimize gireriz.

madem karşı tarafta iş yok sen neden boşver muhatap olmayalım demiyorsun eşine? onu gazlayıp "herkes bana hakaret ediyor sen de cevap ver" diyince işler çözülecek mi sanıyorsun? başın daha çok ağrıcak ve ağrıyor da. kusura bakma onlar kadar sen de suçlusun lisedeki kız kavgası değil bu karşıdakinin üstüne sevgilini salasın, aile içi huzursuzluk kimseye yaramaz biraz olgun ve soğukkanlı davranmayı denemelisin.

hem bir tane akıl veren büyük yok mu etrafınızda allah aşkına? kimse dur demezse siz iyice birbirinize gireceksiniz bu gidişle.

tebrik ederim eşini gerçekten..
arada uyanması lazım bu erkeklerin...
en azından seni savunduğunu bilmeleri bile yeter...

Son düzenleme:
damatlar yüzünden birbirine küsen kızkardeşleri seyrek duyarız ancak eltiler yüzünden birbirine küsen erkek kardeş çok. çok yazık 2 kardeş birbirine düşman olmuş. bu dünyada anne baba hakkından sonra kardeş hakkı gelir biliyormusunuz.

o sebeple artık eltiler o bana bunu dedi o laf soktu filan kapatın bu konuları hoşgörü hoşgörü. laf sokana susmak en ii cevaptır. belli zaman sonra zaten utanıyor bişey diyemiyor. ben duymuyorum bile denilenleri eşimi kardeşlerinden böyle olmadık yere koparmak günah geliyor.

olmasa ıyıymıs ama olmus ıste bırde olaylara sıcagı sıcagına tepkı vermek lazım aradan zaman gecınce anlamsız oluyor gercekten ınsallah hafta sonuna kadar taraflar yumusarda daha buyuk olaylar olmaz allah yardımcınız olsun

Bu eltilik oyunları ne kadar kötü sonuçlar doğuruyor, iki kardeş küsüyor birbirine:26:

Benim erkek arkadaşım 5 kardeş, 4 erkek - 1 kız.

Onun da bir abisi 10 küsür yıllık evlilerlerken eşinin evi terkedip sebep olarak ailene, hiç kimseye ısınamadım demesi üzerine bütün ailesine küsmüş, şimdi aynı apartmanda düşman gibiler. :ssz:

Mesele elticilik kavgalarından ziyade erkeklerin ne yapacaklarını bilmemeleri. Eşler aklı başında ve adil davranabilseler kimse kimseye küsmek zorunda kalmaz. Dengeyi kuramayanlar ya ailesini siler, ya da karısını ezdirir.

Allah aşkına, nişanlılık zamanında da yazıyordun, bir daha düşün deniliyordu burada. Çok merak ettin daldın aralarına, şimdi kim sana ne yapsın, ne diyelim yani. El mahkum çekeceksin, seninkiler uzak durulacak mesafe konulacak aile değil.

eşin çooookkk iyi yapmış canım....
siz seviyenizi koruyalım dedikçe onlar çıktıda çıktı tepenize bu nedir yahu...
kayınvalideyle yaptığın konuşmayıda çok beğendim en azından içinde kalan bana sahip çıkmıyosunuz kelimesinide attın içinden boşver...

dövecek abi o gece gelirdi kapınıza eminim sedef kudurmuştur o gece neden gitmiyosun kalk git diye diye kocasının başının etini yemiştir :1:

bazı ailelerde oluyor böyle şeyler..

çok fazla yüzgöz olmuşsunuz malesef:(

uzak durun zamanla soğur

daha fazla üzerine gidip iyice bulaşmayın bence

Anam sizinki elti gecimsizligini gecmis tum aile girmis olayin icine..
Allah yardimciniz olsun ne diyim, maalesef guzel seyler degil bunlar ama bir kopma noktasi oluyor

Back