tam müge anlıya çıkacak olaylar varya, bunca olaydan sonra dahada yüz yüze bakılmaz heralde haftasonu gelincede yumruk yumruğa girerler tam olur
Yine mi SEDEF!
ztn konusmaları o ynde eşimi dövmeye lafları yedrmeye geliomuş abisi.onları eve almalımıyım almamalımıyım bilmiyorum.k.validemeden nefret ediyorum ayrımcılık yapıyor onlarn her yaptığına göz yumuo biz yapınca ortalık karısıyor
Amanede
Sen daha nişanlıyken eltinle anlaşamıyordunuz
Ne diye ille de muhabbet etme telaşındasınız ki
Muhatap olmayın olsun bitsin, her seferinde o bana bunu dedi ben ona bunu dedim kayınvalidem onu tuttu
Benim eşim beni, onun eşi onu savunuyo diye anlatıyosunuz
Bu kısır bi döngü artık, aile içi gruplaşma var.. Herkes kendi eşini kolluyo madem ayrı zamanlarda kayınvalideni ziyarete gidersiniz sadece olur biter..
Eşlerinizde de pek bi kardeş sevgisi görmedim ama olur da birgün sevgileri depreşirse annesinde veya dışarda buluşurlar.. Senle Sedef'e gerek yok ille de..
olay ne gibi biliyomusun amanede, sanki sen eşin kaynın sedef arkadaş grubuydunuz sen sonradan gruba dahil oldun diğer taraf bunu kabullenmiyo, saçma sapan ergen tripleri bunlar, yahu sen artık o ailenin içindesin karısı olmuşsun daha neyin kini bu, yok 2 günlük kız falan, ne kadar ayıp, eşin iyi yapmış bence, sus sus nereye kadar, ben senin için üzülüyorum ama sinirlerin yıprandı ne kadar daha dayanabilirsin
zaten sedefle grsmek eksk kalsın asla grsmem onunla eşim sadece kendi abisiyle arasını kurtarmaya çalıştı.tabi bi yandan da beni korumamaıs olduğu için o ezikliği atmak istedi üstnden gecte olsa savunmayı yapmak istedi.eşimde karde sevgisi fazlasıyla var olmaz olsaydı
gördüğün üzere evt ilgini çekmiyor yada canını sıkıosa yorum atmazsın olur bter arkadasım benm.bnde bıktım ama nababilirim evet yne sedef
Amanede
Sen daha nişanlıyken eltinle anlaşamıyordunuz
Ne diye ille de muhabbet etme telaşındasınız ki
Muhatap olmayın olsun bitsin, her seferinde o bana bunu dedi ben ona bunu dedim kayınvalidem onu tuttu
Benim eşim beni, onun eşi onu savunuyo diye anlatıyosunuz
Bu kısır bi döngü artık, aile içi gruplaşma var.. Herkes kendi eşini kolluyo madem ayrı zamanlarda kayınvalideni ziyarete gidersiniz sadece olur biter..
Eşlerinizde de pek bi kardeş sevgisi görmedim ama olur da birgün sevgileri depreşirse annesinde veya dışarda buluşurlar.. Senle Sedef'e gerek yok ille de..
çok ayıp ya kocaman adamlar senin karın benim karım diye birbirine giriyor üstelik kardeşler ama bence suç eltilerde kimbilir nasıl doldurdular kocalarını:26:
aynen dediğin gibi oldu canım beni kabullenemediler.abisi eşime dioki ben 8 senelik evliyim sen benm evliliime saygı duymak zorundası benm karıma saygı duymak zorundasın siz daha nesnizki bkaç aylık.yeni evliyiz die adam yerine koymuolar kendilernce.yıprandım eşimde çok yıprandı bıktım bu insanlardan.eşim dün sinr krizi gecrdi onu öyle grnce içim yanıo değmiyo abisine ama can
evlilikte saygıyı haketmek süreyemi bağlı, zihniyet bozuk işte, o sedef başkasıda olsa kabullenemezdi bence, çünkü küçük yaşta kaçmış gelmiş ailenin kızı gibi olmuş koca askerde kayınlarla sıkı fıkı, yapı itibariylede cıvık olunca başka bi kadını kabullenemiyo, hadi sen sorunlusun diyelim diğer eltin boşunamı kaçtı bunlardan
bunu kabul etmiorum cnm ben her saçmalığa sustum eşimin abisiyle arası açılmasın diye geldim bu forumda kendimi yedim hatta herkes kızdı banaburda konusup durcana yzüne söyle die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?