• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyametler koptu sonunda

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
herkese mrb bayanlar.bi önceki konumda kaynımdan ve eltimden yediğim hakaretleri eşimin sessiz kalışını savunamayışını paylaşmıştım.umarım hatırlarsınız
o olayların üstüne dün eşim abisini aradı hiçmi korkmuyosun kardesnle aranın bozulmasından özellikle aramadım bekledim hakaret etmeyi baslatan kişi eşindi.belki körkütük savunmayı bırakırsında yaptığını anlarsın diye eşime onca hakaret ettn yanlış konustun en azından telefona alıp bi k.bakma demen gerekiyor.o gün rahatca benim eşimden hesap sordun ben sabırla bekledim sakin zmnda konusalım diye hiç sesim çıkmadı madem herkes rahatca hesap sorabiliyor buyur bugnde ben hesap sormaya aradım falan gbilerinden konustu eşim abisiyle.ve geyet saygılı edepli bi ses tonuyla konustu.abisinden gelen cevap dalgacı bi kahkahaattı benmi k.bakma dicem amanedeye.amanede benden ve eşimden özür dileyecek dedi.hakaretleri yiyen bendim sesi çıkmayan benim eşimdi özür dileyende ben olcakmısım.ne saçmalıon sen falan derken alevlendiler eşimde agzına geleni saydıkapadıtelefonu.sonra eltimi aradı benm eşime g.zekalı dedin 2 gnlük kız dedn ezmeye çalıştın susutum susmuorum artık die basladı hakaret leri saydı kapadı telefonu.roller değişti yani.
üstüne defalarca aradılar acmadık.
msj attı kaynım eşime cesaretn yokmu açmaya karıma dediğin lafları sana yedirecem gelecem evine falna bi sürü tehdt mesajı.eşimde benm karıma hakaret ettn üstne karımdan özür bekledin gayet rahattn şimdide rahat ol şartları eşitledim ödeştik gbilernden msj attı.
telefonu verdi bana ztn baglar koptu hcbişe içinde kalmasın susutuklarını yaz bugün sedef ne istiosan yaz dedi.aldım içimde kalanları yaptıklarını yazdım yolladım bende.
eşim abisini aramadan önce annesini aramıstı.benm evde esimle huzurm kalmadı onlar yznden bende susmıcam artık bende arayıp sorcam hesabımı demişti.bende konustum k.validemle kaynım bana hakaret etti eltm hakaret etti susutum kocamda sustu sizde sustunuz ben enayi değilim ailem evlendiim gnden beri yasadıklarımı bilse bi sn tutmaz beni burda madem herkes herseyi söylüyo olay kapanıo bundan sonra bende herkese istediğimi söyliycem sonra gelip bana hesap sorma.bana denilenlere kmse ses çıkarmadı kötü söz sahibinin boşver deyip kapadınız konuyu konuları kapamak bu kadar kolaysa benbişeler yapıncada kapatırsınız anne dedim.bil artık susmıcam dedim.ne konusosanız konsuun halledin kendi aranızda ne olup bttiğini banada haber vern konustuktan sonra beni arayın demişti.
abisiyle konustuktan sonra eşim annesini aradı olanı bteni anlatmaya telefonu bi saat mesguldu k.validemimn eltimle kaynımla konusuodu.her zmnki gibi şikayete doldurmaya fitnelemeye aramıslar.gecen sefer hakaret eden kendileriydi yüzlü yüzlü yne arayıp üstlernden yülkü atmıslardı yalanlarla.
neyse esim aradı annesini babası çıktı annesi konusmak istemiomuş sildim ben sizi 3 gelinmde 3 oglumuda sildim hcbrnz gelmeyn istemiorum falan die baırınıo ordan esm aldı annesini telefona sen dedi benm karıma hakaret edilince boşvern bytmeyn deyip kaoamıstın konuyu biz agzımızı açıncamı silion herkesi biz agzımzıı açnıca suç onlar yapınca bişe yok dedi.işte eşimin abisi adı x olsun.k.validem eşime dioki x h.sonu gelecek agzına okuycak karstı ortalık dsman oldu bnm çocuklarm ne demek gelcek agzına okuycak ya x in eşi kadın biz çuvalız sanki kadındaki laflara bakarmısınız.sonuç olarak h.sonu ilk defa evimize geliolarmıs eşime dediği lafları yedrmeye kavga etmeye.sinrlym hemde çok nefret ediorum hepsinden

tam müge anlıya çıkacak olaylar varya, bunca olaydan sonra dahada yüz yüze bakılmaz heralde haftasonu gelincede yumruk yumruğa girerler tam olur

tam müge anlıya çıkacak olaylar varya, bunca olaydan sonra dahada yüz yüze bakılmaz heralde haftasonu gelincede yumruk yumruğa girerler tam olur

ztn konusmaları o ynde eşimi dövmeye lafları yedrmeye geliomuş abisi.onları eve almalımıyım almamalımıyım bilmiyorum.k.validemeden nefret ediyorum ayrımcılık yapıyor onlarn her yaptığına göz yumuo biz yapınca ortalık karısıyor

ztn konusmaları o ynde eşimi dövmeye lafları yedrmeye geliomuş abisi.onları eve almalımıyım almamalımıyım bilmiyorum.k.validemeden nefret ediyorum ayrımcılık yapıyor onlarn her yaptığına göz yumuo biz yapınca ortalık karısıyor

canım kardeşini dövecek kadar hırslanan adam telefonu kapatır kapatmaz o gazla gelirdi kapınıza, haftasonuna daha günler var,ayrıca gelirlersede polis çağırın işler iyice kızışmasın

Amanede
Sen daha nişanlıyken eltinle anlaşamıyordunuz
Ne diye ille de muhabbet etme telaşındasınız ki
Muhatap olmayın olsun bitsin, her seferinde o bana bunu dedi ben ona bunu dedim kayınvalidem onu tuttu
Benim eşim beni, onun eşi onu savunuyo diye anlatıyosunuz

Bu kısır bi döngü artık, aile içi gruplaşma var.. Herkes kendi eşini kolluyo madem ayrı zamanlarda kayınvalideni ziyarete gidersiniz sadece olur biter..

Eşlerinizde de pek bi kardeş sevgisi görmedim ama olur da birgün sevgileri depreşirse annesinde veya dışarda buluşurlar.. Senle Sedef'e gerek yok ille de..

olay ne gibi biliyomusun amanede, sanki sen eşin kaynın sedef arkadaş grubuydunuz sen sonradan gruba dahil oldun diğer taraf bunu kabullenmiyo, saçma sapan ergen tripleri bunlar, yahu sen artık o ailenin içindesin karısı olmuşsun daha neyin kini bu, yok 2 günlük kız falan, ne kadar ayıp, eşin iyi yapmış bence, sus sus nereye kadar, ben senin için üzülüyorum ama sinirlerin yıprandı ne kadar daha dayanabilirsin

Amanede
Muhatap olmayın olsun bitsin, her seferinde o bana bunu dedi ben ona bunu dedim kayınvalidem onu tuttu

Bu kısır bi döngü artık, aile içi gruplaşma var.. Herkes kendi eşini kolluyo madem ayrı zamanlarda kayınvalideni ziyarete gidersiniz sadece olur biter..

Eşlerinizde de pek bi kardeş sevgisi görmedim ama olur da birgün sevgileri depreşirse annesinde veya dışarda buluşurlar.. Senle Sedef'e gerek yok ille de..

zaten sedefle grsmek eksk kalsın asla grsmem onunla eşim sadece kendi abisiyle arasını kurtarmaya çalıştı.tabi bi yandan da beni korumamaıs olduğu için o ezikliği atmak istedi üstnden gecte olsa savunmayı yapmak istedi.eşimde karde sevgisi fazlasıyla var olmaz olsaydı

Eşin ii yapmış boşver ezdirmesin seni kaynanaya bak hele zatenn hangi kaynana iyi ki bi tanede bende var allah bildiği gibi yapsın onları....

çok ayıp ya kocaman adamlar senin karın benim karım diye birbirine giriyor üstelik kardeşler ama bence suç eltilerde kimbilir nasıl doldurdular kocalarını:26:

olay ne gibi biliyomusun amanede, sanki sen eşin kaynın sedef arkadaş grubuydunuz sen sonradan gruba dahil oldun diğer taraf bunu kabullenmiyo, saçma sapan ergen tripleri bunlar, yahu sen artık o ailenin içindesin karısı olmuşsun daha neyin kini bu, yok 2 günlük kız falan, ne kadar ayıp, eşin iyi yapmış bence, sus sus nereye kadar, ben senin için üzülüyorum ama sinirlerin yıprandı ne kadar daha dayanabilirsin

aynen dediğin gibi oldu canım beni kabullenemediler.abisi eşime dioki ben 8 senelik evliyim sen benm evliliime saygı duymak zorundası benm karıma saygı duymak zorundasın siz daha nesnizki bkaç aylık.yeni evliyiz die adam yerine koymuolar kendilernce.yıprandım eşimde çok yıprandı bıktım bu insanlardan.eşim dün sinr krizi gecrdi onu öyle grnce içim yanıo değmiyo abisine ama can

zaten sedefle grsmek eksk kalsın asla grsmem onunla eşim sadece kendi abisiyle arasını kurtarmaya çalıştı.tabi bi yandan da beni korumamaıs olduğu için o ezikliği atmak istedi üstnden gecte olsa savunmayı yapmak istedi.eşimde karde sevgisi fazlasıyla var olmaz olsaydı

Ama ilk kez olmuyo ki bunlar
Defalarca da görüştünüz yine de Sedef ile
O senin eltin, yani eşinin abisinin karısı.. Annen baban değil, olmasa da olabilecek biri..
Bari bundan sonra görüşmeyin yoksa aile cinayeti çıkacak..

Eşinde varsa bile abisinde kardeş sevgisi pek yok bence
Madem karısı kötü bişey de yapsa sırtını sıvazlıyo, baş başa bıraksın eşinde onları
Bi telefonla sürekli tüm aile ayaklanıyosunuz, savaşa gidiyolar sanki Allah Allah nidalarıyla..

gördüğün üzere evt ilgini çekmiyor yada canını sıkıosa yorum atmazsın olur bter arkadasım benm.bnde bıktım ama nababilirim evet yne sedef

Amanede

Katılıyorumm.. Düşündüklerimi yazmışsınız.. Herkesle çok fazla muhatap olmazsaydınız ilişkiniz merhaba merhaba olsaydı.. aradaki ince çizgiyi koruyabilseydiniz..Ne siz sinir olur üzülürdünüz nede kavga çıkardı.. böylece sedef konuları açılmazdı..

Bu saatten sonra ne yapılabilir ki..

çok ayıp ya kocaman adamlar senin karın benim karım diye birbirine giriyor üstelik kardeşler ama bence suç eltilerde kimbilir nasıl doldurdular kocalarını:26:

bunu kabul etmiorum cnm ben her saçmalığa sustum eşimin abisiyle arası açılmasın diye geldim bu forumda kendimi yedim hatta herkes kızdı banaburda konusup durcana yzüne söyle die

alın evınıze sakın sakın konusun gelıp dovucem ayaklarını bıraksınlar onlar abı kardes hıc sanmıyorum kavga edıceklerını yumruk yumruga kardes kardesi bıcaklar doner yıne kucaklar yanı onar bır sekılde barısır ama bundan sonra senınle sedefın konusucagınızı sanmıyorum geldıklerınıde konusup artk sedefle konusmak bıraraya gelmek ıstemedıgını soylersın k.v gıttıgındede onceden arayıp sedefler orda olup olmadıfını ogrenırsınız oyle gıdersınız bayramda da yıne aynı sekılde gıdersınız bukadar basıt kendıne dert etme bu kadını bukadar tamam bır bagınız var hemde omurluk bır bag ama ıstemedıgın bır ortam bulunmamayada hakkın var bundan sonra onsuz bır hayatının olması dılegıyle

aynen dediğin gibi oldu canım beni kabullenemediler.abisi eşime dioki ben 8 senelik evliyim sen benm evliliime saygı duymak zorundası benm karıma saygı duymak zorundasın siz daha nesnizki bkaç aylık.yeni evliyiz die adam yerine koymuolar kendilernce.yıprandım eşimde çok yıprandı bıktım bu insanlardan.eşim dün sinr krizi gecrdi onu öyle grnce içim yanıo değmiyo abisine ama can

evlilikte saygıyı haketmek süreyemi bağlı, zihniyet bozuk işte, o sedef başkasıda olsa kabullenemezdi bence, çünkü küçük yaşta kaçmış gelmiş ailenin kızı gibi olmuş koca askerde kayınlarla sıkı fıkı, yapı itibariylede cıvık olunca başka bi kadını kabullenemiyo, hadi sen sorunlusun diyelim diğer eltin boşunamı kaçtı bunlardan

Bu nasıl bir anlatım,nasıl bir yazım şeklidir arkadaşım?
Türkçe'den nefret ettirmeye mi çalışıyorsunuz insanı?
Türkçe öyle rast gele yazılan,anlatımı saçma,sapan bir yazı türü değildir.
Okurken midem bulandı anlatım tarzınızdan..

Bi boşluk,bi güzellik katın ne olur?
Eltisi Sedef olan kişisiniz sanırım,anlatırken arkanızdan biri mi kovalıyor?
Zaten kk ezberledi sizin dünyanızda olanları diye,bu kadarda kötü bi anlatım dili olmaz ki ya!

evlilikte saygıyı haketmek süreyemi bağlı, zihniyet bozuk işte, o sedef başkasıda olsa kabullenemezdi bence, çünkü küçük yaşta kaçmış gelmiş ailenin kızı gibi olmuş koca askerde kayınlarla sıkı fıkı, yapı itibariylede cıvık olunca başka bi kadını kabullenemiyo, hadi sen sorunlusun diyelim diğer eltin boşunamı kaçtı bunlardan

kçvalidem yüz verip coşturdğu için böyle oluyor k.valide sedefe laf ettik diye herkesi silmiş bak sen.ben hakaret yedim susutum oturdum kaynım karısına denen lafları yedirmeye geleckmiş k.valdemde utnmadan gelcek agzına okuycak diyor eşime.terbiyesiz pislik insanlar bulaştığım güne lanet olsun.hayatımda duymadığım görmediğim yaşamadığım şeyleri yaşıyorum

bunu kabul etmiorum cnm ben her saçmalığa sustum eşimin abisiyle arası açılmasın diye geldim bu forumda kendimi yedim hatta herkes kızdı banaburda konusup durcana yzüne söyle die

iyi hoşta sorunlar böyle çözülmez ki daha fazla düşmanlık olacak herkes daha fazla kinlendi yani bunun başka bir yolu olmalı diye düşünüyorum:31:

Back