Kiyafetsizlik Takintisi

Bende kıyafet sorunu yaşıyorum. Gayet açık giyinmeme rağmen bu senenin yazlıkları çocuk reyonu gibi el kadar tişörtler alışveriş yapamıyorum ((( biraz daha beklicem bakalm daha erken belki yeni kıyafetler gelir hiç sanmyrm ama.

Ben tesettür mağazalarından alışveriş yapmıyorum.
Mango,Koton,Batik ve özel durumlar için de İpekyol'dan salaş tesettüre uygun kıyafetler alıyorum.

Şimdi yeni bir kumaş çıkmış kalın naylon gibi hiç sevmiyorum ve elimi neye atsam o kumaştan hem ter kokutuyor hemde cidden güzel değil önceden pahaliydi ama kaliteli kumaştan bulabiliyordum ben bu kumaştan nefret ediyorum kesin Çin malıdır

Çoğunlukla allday den sipariş veriyorum gerçekten kaliteli ve tarz ürünler. Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar :) Sefa Merve de güzel aradığımı bulabiliyorum, hayırlı ramazanlar

Söylediğiniz sanırım viscon kumaş gerçekten çok kötü kokuyor ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

Butikgez’e baktın mı? Biraz pahalı ama çok cool kıyafetler var.

Tekbire mail attım .Koltuk kumaşı kıyafetleriniz diye cvp vermediler

Evet kesinlikle gecer ama parasi da kat be kat gecer :) Maddi olanagim cok iyi olsa surekli ordan alirdim sanirim.
Tozluda kumas cinsini inceleyip pamuklu olarak alabilirsiniz .Kac defa geri gönderdim .Hic sorun çıkmadı.Para iadesi islem yogunluguna göre bir ayı bulabiliyor bazen .Ama mutlaka iade ettiler .

Bende bu bayramda kıyafet almayı düşünüyorum iki çocukla carsiyada bakamıyorum o yüzden interten sipariş vereceğim bayanlar sizce e tesettur nasıl ordan sipariş veren varmi

Orayi yeni kesfettim ama ne kadar guvenilir oldugu konusunda tereddutlerim var. Siz alisveris yapiyor musunuz o siteden? Evetse hangi butik hemen gonderiyor urunu?
Kesinlikle güvenilir bir site. Orada birden çok butik var. Hangisinden seçersen orası gönderiyor kıyafeti. O yüzden istediğin tarzda biçok mağazayı bir yerde bulmuş oluyorsun.
Ödemede, teslimatta sıkıntı yok. Şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…