- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Şimdi yeni bir kumaş çıkmış kalın naylon gibi hiç sevmiyorum ve elimi neye atsam o kumaştan hem ter kokutuyor hemde cidden güzel değil önceden pahaliydi ama kaliteli kumaştan bulabiliyordum ben bu kumaştan nefret ediyorum kesin Çin malıdır
Çoğunlukla allday den sipariş veriyorum gerçekten kaliteli ve tarz ürünler. Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar :) Sefa Merve de güzel aradığımı bulabiliyorum, hayırlı ramazanlarArkadaslar merhaba. Bu dertlerin arasinda en pembesi oncelikle onu belirteyim, tasa tutmayin beni. Bu aralar kilik kiyafetim hic yok gibi vs vs geliyor bana. Hele ramazan bayrami da yaklasip memlekete gidecek olmanin heyecaniyla birlesince iyice manyak oldum. Kendimi tum gun boyunca internetten tesettur kiyafet bakmaya veriyorum. Belki bunun sebebi, baska sorunlarimi baskilamaktan baska bir sey degil, aklimi mesgul etmek. Ama feci kafaya taktim. Disarda bakiyorum etrafima cok hos tarzda giyinenler var ama ben oyle seyler bulamiyorum. Bana salaş ama bir o kadar da şık tarzda tesettur kiyafetler satan adresler tavsiye eder misiniz? İnstagramda butik olur, site olur... Ama reklam yapacaklar kesinlikle uzak dursun!!!
Söylediğiniz sanırım viscon kumaş gerçekten çok kötü kokuyor ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorumŞimdi yeni bir kumaş çıkmış kalın naylon gibi hiç sevmiyorum ve elimi neye atsam o kumaştan hem ter kokutuyor hemde cidden güzel değil önceden pahaliydi ama kaliteli kumaştan bulabiliyordum ben bu kumaştan nefret ediyorum kesin Çin malıdır
Butikgez’e baktın mı? Biraz pahalı ama çok cool kıyafetler var.Arkadaslar merhaba. Bu dertlerin arasinda en pembesi oncelikle onu belirteyim, tasa tutmayin beni. Bu aralar kilik kiyafetim hic yok gibi vs vs geliyor bana. Hele ramazan bayrami da yaklasip memlekete gidecek olmanin heyecaniyla birlesince iyice manyak oldum. Kendimi tum gun boyunca internetten tesettur kiyafet bakmaya veriyorum. Belki bunun sebebi, baska sorunlarimi baskilamaktan baska bir sey degil, aklimi mesgul etmek. Ama feci kafaya taktim. Disarda bakiyorum etrafima cok hos tarzda giyinenler var ama ben oyle seyler bulamiyorum. Bana salaş ama bir o kadar da şık tarzda tesettur kiyafetler satan adresler tavsiye eder misiniz? İnstagramda butik olur, site olur... Ama reklam yapacaklar kesinlikle uzak dursun!!!
Orayi yeni kesfettim ama ne kadar guvenilir oldugu konusunda tereddutlerim var. Siz alisveris yapiyor musunuz o siteden? Evetse hangi butik hemen gonderiyor urunu?Butikgez’e baktın mı? Biraz pahalı ama çok cool kıyafetler var.
Kayra kalite konusunda hepsini gecer bence .
Tekbire mail attım .Koltuk kumaşı kıyafetleriniz diye cvp vermedilerŞimdi yeni bir kumaş çıkmış kalın naylon gibi hiç sevmiyorum ve elimi neye atsam o kumaştan hem ter kokutuyor hemde cidden güzel değil önceden pahaliydi ama kaliteli kumaştan bulabiliyordum ben bu kumaştan nefret ediyorum kesin Çin malıdır
Tozluda kumas cinsini inceleyip pamuklu olarak alabilirsiniz .Kac defa geri gönderdim .Hic sorun çıkmadı.Para iadesi islem yogunluguna göre bir ayı bulabiliyor bazen .Ama mutlaka iade ettiler .Evet kesinlikle gecer ama parasi da kat be kat gecer :) Maddi olanagim cok iyi olsa surekli ordan alirdim sanirim.
Kesinlikle güvenilir bir site. Orada birden çok butik var. Hangisinden seçersen orası gönderiyor kıyafeti. O yüzden istediğin tarzda biçok mağazayı bir yerde bulmuş oluyorsun.Orayi yeni kesfettim ama ne kadar guvenilir oldugu konusunda tereddutlerim var. Siz alisveris yapiyor musunuz o siteden? Evetse hangi butik hemen gonderiyor urunu?