- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Modanisa , Allday , Alvina .
Alışverişlerim genellikle 3 ü arasında olur .
Ürünleri kumaşları gayet güzel .
Marka olarak değil . Karışık alıyorm . Şuana kadar aldığım butun urunler aynı geldı. İade de hiç sıkıntı yaşamadım . Çok iade ederim . Çünkü bazen çok uzun oluyor alıgım tunıkler. Veya şalın kumaşını begenmedıgımde değiştiriyorum .Modanisayla ilgili kumaslari kalitesiz, iadede de sorun cikariyorlar vs diye duydum ama. Sizin yorumunuza da guveniyorum, acaba modanisadan duzenli aldiginiz bi yer var mi? Mesela Refka gibi.. ?
Modalabutik instegram
Hazır dikim düşünmez misiniz birkaç Kıyafet mesela çünkü belli markalarda satılan Kıyafetler hep standart geliyor bana
Küçük küçük terziler genelde çok uygun fiyata dikim yapabiliyorlar .Dusunurum eger guzelse ama etrafimda yok maalesef hazir dikim yapacak yer .
Merhaba ben modaselvim den alışveriş yapıyorum. İnstagramda var mı bilmiyorum internet sitesinden yapıyorum ben. Söz abiyemide oradan almıştım çok güzel kumaşları ve kaliteli. Bakmanızı öneririm fiyatlar çok uygun. Tesettür kombin kısmı aradığınız tarzda diye düşündüm yazmak istedim :) bir kombin almıştım geçen yıl tunik şal pantolon toplam 60 tldi. Bilindik markalardan aldığım siyah pantolonların hemen rengi solarken bu bir senedir sapasağlam duruyor.
Reklam gibi olduysa özür dilerim site yönetiminden sonuçta deneyimleri paylaşmak lazım :)
Küçük küçük terziler genelde çok uygun fiyata dikim yapabiliyorlar .
Araştırın etrafınızda belki de tanıdıklar aracılığı ile bulabilirsiniz .
Rica ederimCok cook tesekkur ederim, fikrinize yazdim beynime.
Rica ederim vicdanen kalitesiz birşeyi önermem inşallah beğendiğiniz şeyler bulabilirsinizHic baktigim bir site degildi acikcasi, size guvenerek bakayim. Cok tesekkurler ilginize.