Kıyafetlerimi satmak istiyorum

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
33
30
hanımlar merhaba
Tarzımda değişikliğe gitmek istiyorum
Ama dolabım dolu kıyafet
Hepsi de az kullanılmış marka ürünler
Bunları nerede satabilirim hangi sitede

hanımlar merhaba
Ama dolabım dolu kıyafet
Kesinlikle letgo. Kullanıyorum. Bş güzelse ve uygun fiyata satarsan çok kolay satarsın

Peki nasıl işliyor
Mail adresinizle uye olun , satacaginiz urunlerin fotografini cekip yukleyin satisa
Satildiktan sonra 3 isgunu icerisinde kargoya veriyorsunuz , alan kisi kargoyu alip onaylayinca para sitedeki cuzdaniniza yukleniyor sonra siz hesabima aktar diyorsunuz sizin banka hesabiniza havale yapiyor site yonetimi
Ben bugune kadar hic sorun yasamadim , yaklasik 4-5 binlik satis yaptim toplamda

Mail adresinizle uye olun , satacaginiz urunlerin fotografini cekip yukleyin satisa
Satildiktan sonra 3 isgunu icerisinde kargoya veriyorsunuz , alan kisi kargoyu alip onaylayinca para sitedeki cuzdaniniza yukleniyor sonra siz hesabima aktar diyorsunuz sizin banka hesabiniza havale yapiyor site yonetimi
Ben bugune kadar hic sorun yasamadim , yaklasik 4-5 binlik satis yaptim toplamda
Ya kandırılma ihtimalinden Korkuyorum hep

uzak durun bence çünkü modacruz ahlaki bir yapıda değil sahtekar satıcıları koruyor, Modacruz üzerinden lakos marka orijinal olarak belirtilmiş mont satın aldım ancak almış olduğum mont 3. Sınıf taklit çıktı, orjinal olmadığını modacruz belirtip iade etme sürecini başlatılmasını istedim, bana gelen cevapta; ( orijinallik kontrolü hizmetimizin bulunduğu kategori ve markalarda bu hizmetimizden yararlanılmadan verilen siparişlerin iadelerini maalesef onaylayamıyoruz) diye... yane 10 TL. Komisyon alacak diye bu yaptığı büyük ahlaksızlık.

Güvensiz bir birey olarak hiçbir 2. El mağazasını kullanmıyorum. Neden mi?
Bir kıyafet sattım, pahalı ve marka bir kıyafet. Alıcıya olmadığı için iade talep etti ki bu tarz sitelerin kuralıdır bedeni uymadı diye iade edemezsiniz. Kabul etmedim. Sonra elbiseyi parçalayıp, koluna ütü basıp "ayıplı mal" olarak iade etti. Hem kargoyu ben karşıladım hemde elbisemden oldum. Çifte rezillik. O yüzden daha da satmam az bir kıyafetim yok çoğu da etiketli öyle kilo alırım diye aldığım kıyafetler. Çevreme veriyorum, yardım kutularına atıyorum. Demem o ki bu biraz şans işi, başarılıda olabilirsiniz başarısızda. Ben bir daha şansımı denemem ama siz isterseniz bir deneyin. Ben olumsuz yorumumu paylaştım.

hanımlar merhaba
Ama dolabım dolu kıyafet

Bu satma fikri bende de oluştu bir süre önce dolap uygulamasına üye oldum, uygulamanın kurallarına göre yükledim resimleri ancak şu var ki kurallara tek uyan benim sanırım😂 kullanıcılar tüm kuralları ihlal ediyor ama adamlar ürünüme onay vermiyor gibi saçmalıklar yaşadım, en son gerçek kürk satılması kurallarına aykırı olduğu halde ürünlerin satışta olduğunu görünce bıraktım kullanmayı. O güne kadar tek parça satamadım

Back
X