Kıyafetlerimi satıyorum..M&S,Ghost London Design, Allegra By Allegra Hicks, Topshop..

38. Collezione Diz altı Kot Etek 40 beden 20 tl

175-177 boyları arasında olduğumdan etek bende bileğe kadar inmiyodu zaten modeli de bileğe kadar değil.(38-40 beden olduğum dönemler için)

39. Colins Lacivert Eskitilmiş Jean 25tl 38 beden 34 Uzunluk

40. Loft Siyah Jean (Yanlardan Biraz daraltırılmış) beden 29/31 20tl

49.CONVERSE 1Q279 CHUCK TAYLOR ALL STAR MAT SİYAHGRİ BOT DERİ, 39 45tl (çok az kullanıldı toplamda 5 kere giyilmemiştir)

İsteyen arkadaşlara link verilebilir.

41. ADL Kareli Kırmızı Elbise Small Beden 15tl Bol gibi görünsede kalıp halinde olduğundan güzel durmaktadır.

Son düzenleme:
42. Marks and Spencer Autograph Desenli Şık Pantolon Uk 10/38 beden 50tl

43. Marks and Spencer Autograph Desenli Şık Pantolon Uk 8/36 beden 45tl

47. M&S Per Una V yaka Beyaz Omuzlarında Siyah detaylar olan çok şık transparan Gömlek UK 12/40 Beden - 60tl

İlgilenen Ürünü Per Una Open Neck Collar Blouse with Camisole diye aratıp çıkan fotoya zoom yapabilir. Yakın zamanda fotoğrafını çekicem.

48.M&S AUTOGRAPH Çiçek Desenli Düğmeli Bluz UK 8 /36 BEDEN - 95tl

lgilenenler ürünü marks and spencerın online alışveriş sitesinde AUTOGRAPH No Peep™ Placement Floral Blouse T506133 şeklinde aratabilirler daha detaylı fotoğraflarına bakabilirler. Online fiyatı 35 sterlindir yaklaşık olarak 130tl değerindedir. Ben 95tlye satıyorum.

Son düzenleme:
50. Be Style Yelek Small Beden -15tl

Üstünü site ismi olduğu için karaladım detaylı fotoğraf isteyenlere mail aracılığı ile link verebilirim.

Son düzenleme:
52. Marks and Spencer Autograph Small,Medium beden Krem Bluz -- 50tl

İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir.
Small, Medium derken hem elimde small bedeni hemde mediumu var demek oluyo bilginize.

53. Marks and Spencer Autograph Small ve Medium Beden Bluz - 40tl --- SMALL BEDENİ SATILMIŞTIR M BEDENİ HALA MEVCUT

İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir.

Daha elimde bir sürü kıyafet var uygun olduğum zamanlarda yükleme yapmaya çalışacağım...

canım kıyafetler çok güzel özellikle bluzları çok beğendim M&S benimde sık alışveriş yaptığım bir marka amma velakin ürünlerin 14 beden olaydı şahane olacaktı.:)
bol satışlar canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…