• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyafetler varken ilişkim oldu ama yerleşme kanaması mı?

Sizce hamile miyim

• Evet

OY: 17 73,9%
  • Hayır

OY: 6 26,1%

• Ankete Katılan
    23
Kıyafetler varken sürtünme yoluyla ilişkim oldu bende kilot ve pjama vardı o çıplaktı.
Yumurtlama dönemimdi. Kilodum akıntım olduğu için ıslaktı ama pjama kuruyudu. Onun zevk suyu pjamaya değdi. Boşalma olmadı. Daha sonra üstümü değiştirdim ve elimi 2 kez sabunlayıp vajinal akıntımı temizleyip kuruladım. Riskli bi durum olmadı hamilelik adına diye düşünüyorduk ama regl günümden 1 gün önce idrarımı yaparken idrarla birlikte 1 damla kahve kırmızı şeffaf renkli içinde damarlar olan bişe düştü. Yerleşme kanaması mı sizce, sadece o an tek damlayı. Bi daha olmadı. reglim 1 gün gecikti. Şuan sarı şeffaf akıntım ve bel ağrım var
Üşenmeden bide yazmışsın uzun uzun 😀 şaka gibisiniz 🤷🏼‍♀️

Zevk suyundaki spermler bi şekilde vajinaya ulaşımış olabilir diye korkuyorum. Eğer pjama ıslanmışsa ve kilodum da aşırı ıslaktı bi şekilde geçmiş olabilir diye endişelendim. Aslında bunun komik ve saçma olduğunu biliyorum ama damla şeklindeki kanamaya anlam veremedim
Vajinaya giriş olmadan dışardan sürtünme ile hamile kalınmaz ama zorlama nedeniyle sanırım tahriş olmuş kan gelmesi o yüzden veya kızlık zarına baskı nedeniyle. Güzel bir insanla güzel bir evlilik kurup özgürce ve gönül rahatlığıyla ilişkinizi yaşamanızı tavsiye ederim.

Kıyafetler varken sürtünme yoluyla ilişkim oldu bende kilot ve pjama vardı o çıplaktı.
Yumurtlama dönemimdi. Kilodum akıntım olduğu için ıslaktı ama pjama kuruyudu. Onun zevk suyu pjamaya değdi. Boşalma olmadı. Daha sonra üstümü değiştirdim ve elimi 2 kez sabunlayıp vajinal akıntımı temizleyip kuruladım. Riskli bi durum olmadı hamilelik adına diye düşünüyorduk ama regl günümden 1 gün önce idrarımı yaparken idrarla birlikte 1 damla kahve kırmızı şeffaf renkli içinde damarlar olan bişe düştü. Yerleşme kanaması mı sizce, sadece o an tek damlayı. Bi daha olmadı. reglim 1 gün gecikti. Şuan sarı şeffaf akıntım ve bel ağrım var
Sonuç nedir ?aynısı benim başıma da geldide.

Merhaba sonuç ne olmuştu merka ettim de aynısı bende de oldu

Back
X