Kıyafetler varken ilişkim oldu ama yerleşme kanaması mı?

Sizce hamile miyim

• Evet

OY: 17 73,9%
  • Hayır

OY: 6 26,1%

• Ankete Katılan
    23
Askolsun pijama buna engel olabilir mi. Arkadasi yanlis yonlendirmeyelim 9 ay sonra hep birlikte ogreniriz. Tabi trol yapiorum. Bu soruya ciddi cevap vermek mumkun mu🤪
Ben küçükken mahalledeki ablalarımız kafelerin tuvaletlerinden hamile kalıyordu. Pijamayla hayli hayli kalınır. Zira sperm mıknatıs gibidir, o yumurtayı bulur ve döller 😁🤭

Kıyafetler varken sürtünme yoluyla ilişkim oldu bende kilot ve pjama vardı o çıplaktı.
Yumurtlama dönemimdi. Kilodum akıntım olduğu için ıslaktı ama pjama kuruyudu. Onun zevk suyu pjamaya değdi. Boşalma olmadı. Daha sonra üstümü değiştirdim ve elimi 2 kez sabunlayıp vajinal akıntımı temizleyip kuruladım. Riskli bi durum olmadı hamilelik adına diye düşünüyorduk ama regl günümden 1 gün önce idrarımı yaparken idrarla birlikte 1 damla kahve kırmızı şeffaf renkli içinde damarlar olan bişe düştü. Yerleşme kanaması mı sizce, sadece o an tek damlayı. Bi daha olmadı. reglim 1 gün gecikti. Şuan sarı şeffaf akıntım ve bel ağrım var
Dogum başlamış

Ben küçükken mahalledeki ablalarımız kafelerin tuvaletlerinden hamile kalıyordu. Pijamayla hayli hayli kalınır. Zira sperm mıknatıs gibidir, o yumurtayı bulur ve döller 😁🤭
Kafe tuvaleti mi? Ay igrenç! Kendilerine saygilari da mi yokmus? 20 yaşındaki yürüyen testosteronun zevki ugruna b*klu tuvalette bu isi yapmislar.

Kafe tuvaleti mi? Ay igrenç! Kendilerine saygilari da mi yokmus? 20 yaşındaki yürüyen testosteronun zevki ugruna b*klu tuvalette bu isi yapmislar.
Hayır hayır öyle değil 🤭😁 Ben küçükken bizden büyüklere, anneleri “kızım kafede tuvalete bile gitmeyin, çiş yaparken size tuvaletten sperm bulaşır, hamile kalırsınız” derlerdi 😂 Yani sadece çişini yaptı diye hamile kalabilen bir nesilden sonra, sürtünmeyle ohoooo ikiz üçüz falan olur 😁

Hamilelik yokmuş, stresten dolayı reglim 5 gün gecikti, düzenli egzersiz yaptım ve etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama kekikli papatya suyu içtim her gün. Bugün regl oldum. Konuya girip aynı şeylerden stres yapan varsa onun için yazıyorum.

Hamilelik yokmuş, stresten dolayı reglim 5 gün gecikti, düzenli egzersiz yaptım ve etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama kekikli papatya suyu içtim her gün. Bugün regl oldum. Konuya girip aynı şeylerden stres yapan varsa onun için yazıyorum.
Kanamam yerleşme kanamasına benziyordu, tanım olarak uyuyordu. Ara kanamaymış bu durumda stres kaynaklı. Bu arada hayatımdaki tek streste bu değildi. Eğer tekrar ederse tabiki doktora giderim ama hamilelik olmadığı konusunda kafam rahatladı normal adet görüyorum rengiyle yoğunluğuyla ve ağrısıyla :)

X