Kıyafetler varken ilişkim oldu ama yerleşme kanaması mı?

Sizce hamile miyim

• Evet

OY: 17 73,9%
  • Hayır

OY: 6 26,1%

• Ankete Katılan
    23

Defne hasan cinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
12
-15
24
Kıyafetler varken sürtünme yoluyla ilişkim oldu bende kilot ve pjama vardı o çıplaktı.
Yumurtlama dönemimdi. Kilodum akıntım olduğu için ıslaktı ama pjama kuruyudu. Onun zevk suyu pjamaya değdi. Boşalma olmadı. Daha sonra üstümü değiştirdim ve elimi 2 kez sabunlayıp vajinal akıntımı temizleyip kuruladım. Riskli bi durum olmadı hamilelik adına diye düşünüyorduk ama regl günümden 1 gün önce idrarımı yaparken idrarla birlikte 1 damla kahve kırmızı şeffaf renkli içinde damarlar olan bişe düştü. Yerleşme kanaması mı sizce, sadece o an tek damlayı. Bi daha olmadı. reglim 1 gün gecikti. Şuan sarı şeffaf akıntım ve bel ağrım var

Üstünüzde kıyafet varken içine herhangi bir boşalma olmadan nasıl hamile kalacaksın ? Meryem Ana falan misiniz ?
İmkansiz .
Zevk suyundaki spermler bi şekilde vajinaya ulaşımış olabilir diye korkuyorum. Eğer pjama ıslanmışsa ve kilodum da aşırı ıslaktı bi şekilde geçmiş olabilir diye endişelendim. Aslında bunun komik ve saçma olduğunu biliyorum ama damla şeklindeki kanamaya anlam veremedim

Zevk suyundaki spermler bi şekilde vajinaya ulaşımış olabilir diye korkuyorum. Eğer pjama ıslanmışsa ve kilodum da aşırı ıslaktı bi şekilde geçmiş olabilir diye endişelendim. Aslında bunun komik ve saçma olduğunu biliyorum ama damla şeklindeki kanamaya anlam veremedim
Boşuna beyninizi meşgul etmeyin bence hormonlar farklı sebeplerden ara kanama olabilir imkansız çünkü .

Kıyafetler varken sürtünme yoluyla ilişkim oldu bende kilot ve pjama vardı o çıplaktı.
Yumurtlama dönemimdi. Kilodum akıntım olduğu için ıslaktı ama pjama kuruyudu. Onun zevk suyu pjamaya değdi. Boşalma olmadı. Daha sonra üstümü değiştirdim ve elimi 2 kez sabunlayıp vajinal akıntımı temizleyip kuruladım. Riskli bi durum olmadı hamilelik adına diye düşünüyorduk ama regl günümden 1 gün önce idrarımı yaparken idrarla birlikte 1 damla kahve kırmızı şeffaf renkli içinde damarlar olan bişe düştü. Yerleşme kanaması mı sizce, sadece o an tek damlayı. Bi daha olmadı. reglim 1 gün gecikti. Şuan sarı şeffaf akıntım ve bel ağrım var
Hayırlı olsun bir doktora gidin belki keseyi görürsünüz 🤗

Askolsun pijama buna engel olabilir mi. Arkadasi yanlis yonlendirmeyelim 9 ay sonra hep birlikte ogreniriz. Tabi trol yapiorum. Bu soruya ciddi cevap vermek mumkun mu🤪
Ciddi yazmışsın kalbime inecekti ayol :KK70:
Hayırlı olsun konu sahibi

Hay maşallah adamda ne sperm varmış pijamayı çamaşırı delip geçiyo ve hamile bırakbiliyo. Bizim heriflerde iş yok demek ki ahshjdjd. Sürtünme yoluyla ilişki yaşayınca namuslu mu oluyo şimdi bunlar.pijamayla hamile kaldım ama bakireyim..adam gibi sevişin arkadaş madem sevişeceksiniz illa

X