Kıyafetler sperm bulaşır mı?

Ya lütfen şu interneti kullanın rüzgar vurdu hamile kaldım diyen bı kadın vardı haberlerde sizde onun dediği kadar saçma bı soru sormuşsunuz lütfen bilinçsiz sevişmeyin okuyun araştırın hadi sen bilmiyorsun erkek arkadasinda mi bilmiyor ?

Sadece fikir almak istedim ne olur ne olmaz insan endişe ediyor çünkü
Bildiğim bsy var kurgu bu kurgu. Saçma sapan konular açıp insanlarla kafa bulmaya çalışmayın. Sonra alaya alındığınız zaman bilmiyorum biliyorum keşmekeşliğine girip niye böyle cvplar veriyorsunuz demeyin. Bu yaptığınız insanların aklını küçük görmektir.

Çok haklısınız ama boşalma olmadığı için ona bir şey soramıyorum kendim tedirgin oldum

Asla böyle bir niyette değilim buraya böyle şeyler yazanlarında bu niyette olduğunu düşünmüyorum sadece insanlar kafa karışıklığı yaşıyor ve fikir almak istiyor bunda kötü niyet aramamak gerekir

Çok haklısınız ama boşalma olmadığı için ona bir şey soramıyorum kendim tedirgin oldum
Bosalmamis kiyafet varmış bu sizi niye bu kadar tedirgin yaptı ki kaldı ki çıplak surtunenler var burda hamil e değil sizinki imkansizin imkansizi

Yaptığınzıın iyi ya da kötü niyet taşıdığını söylemiyorum . Sadece canınız sıkılıyor böyle saçma sapan şeyler sorup duruyorsunuz ve insanların aklını küçük görüyorsunuz. Bu çağda 15 yasındaki bir kız çocuğu bile nasıl hamile kalınır kalınmaz bilir herşey avuç içlerimizde benim bir arkadas 16 yasında anne oldu bilmeyecek olsaydı evlenmez hamike kalmazdı. Bir de yasınız 23 bu ve bunun gibi konı açanların hepppsiii can sıkıntısından açılıyor. Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı dğl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…