Gerçekten tedirgin olduğum için sordum teşekkür ederimHamilesin tebrik ederim
Evet maalesef bilinçsiz olduğunda her şeyden nem kapıyorsun galibaYaş gerçekten 23 mü?
Olmasin nolur olmasin.
Ama lütfenAllah analı babalı büyütsün
Bilinçli olmadığınız şeyleri yapmayın lütfen bu her konuda geçerli, boşalma olmadan sperm nasıl bulaşacak söylermisiniz?Evet maalesef bilinçsiz olduğunda her şeyden nem kapıyorsun galiba
Ahahhahh bir arkadasım da böyle hamile kaldı hemde üçüzeMerhabalar, vaktinizi aldığım için kusura bakmayınız. Sevgilim ile üzerimizde kıyafetler vardı sadece kucağına oturdum. Boşalma olmadı ama yine de tereddüt ettim bu durumda herhangi bir şey söz konusu olabilir mi?
Evet maalesef bilinçsiz olduğunda her şeyden nem kapıyorsun galiba
Öyle haklısınız ama tedirgin olduğum için sizlere danışmak istedim sonuçta ikimizde kıyafetleydikBilinçli olmadığınız şeyleri yapmayın lütfen bu her konuda geçerli, boşalma olmadan sperm nasıl bulaşacak söylermisiniz?
Sadece anlattığım kadarı hakikatenKucağına oturma sebebin ne ayrıca oturduktan sonra sadece oturmayla kalabildysen bravo
Olmayacağını söylemek istediniz diye anlıyorum :)Ahahhahh bir arkadasım da böyle hamile kaldı hemde üçüze
Yaa ben verecektim mujdeyi :))Hamilesin tebrik ederim
Öncelikle vaktinizi ayırdığınız ve güzelce yanıtladığınız çok teşekkür ederim boşalma olmadı diye biliyorum ikimizde kıyafetleydik çünküTamam o zaman...
Guzelce yazacagim.
Reglin stresten gecikiyordur. Kiyafetle kucaga oturmaktan hic bir sey olmaz.
Ne yasadigin ne yaptigin bizi asla ilgilendirmez, ama bilincsiz olmanin hic bir aciklamasi yok. Internet elinin altinda. Önce arastir, oku, bilgi edin. Sonra devami gelsin. Yoksa bu kaygilar, bu korkular seni yer bitirir.
ÜzdünüzYaa ben verecektim mujdeyi :))
Yani olabilir miKucağına oturma, çok riskli bir hareket yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?